диференціального підсилювача може придушити навіть гармонік?

K

Katrin

Guest
Я часто читав, що повністю диференціальний підсилювач може придушити навіть гармонік порядку,
але я не дуже розумію, чому.
Чи може хто-небудь пояснити це?

спасибі

Для будь-якого підсилювача:
Vo = А0 a1Vi а2 * (Vi ^ 2) A3 * (Vi ^ 3) a4 * (Vi ^ 4) a5 * (Vi ^ 5 ) ............
де а2, A4, A6 ,.......є парні коефіцієнти
в той час як A3, A5, A6 ,........є непарні гармоніки коефіцієнтів
Оскільки знак введення не будуть з'являтися в парні терміни, як завжди, зведене в ступінь парного числа, при цьому в два виходи диференціального підсилювача парних гармонік ті ж (за умови ідеального відповідності) і, таким чином, коли 2 виходи віднімаються (диференційний вихід) парних гармонік з обох сторін, компенсують один одного.

це cancalling на виході, оскільки диференціал вихід Vp-Vn

Але якщо схема має будь-якої невідповідність між двома сторонами диференціальної пари, навіть гармонік буде відображатися на виході.

так, точніше кажучи, через невідповідність пристрої, повністю диференціальний підсилювач не можите розглянути повністю придушити навіть гармонік порядок, просто скоротити їх до низького рівня.

"Для будь-якого підсилювача:
Vo = А0 a1Vi а2 * (Vi ^ 2) A3 * (Vi ^ 3) a4 * (Vi ^ 4) a5 * (Vi ^ 5 ) ............
де а2, A4, A6 ,.......є парні коефіцієнти
в той час як A3, A5, A6 ,........є непарні гармоніки коефіцієнтами "

Я дійсно не знаю, справжні вони чи ні.

"Оскільки знак введення не будуть з'являтися в парні терміни, як завжди, зведене в ступінь парного числа, при цьому в два виходи диференціального підсилювача парних гармонік ті ж (за умови ідеального відповідності) і, отже, , коли два виходи віднімаються (диференційний вихід) парних гармонік з обох сторін, компенсують один одного ".

Ви можете пояснити, будь ласка, ще ?????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back