<диск міцність воріт

A

ASIC_intl

Guest
Коли він сказав 0x диск, 1x диск.Що це означає?

Чи означає це, здатність водіння interms з основних воріт?Що є основним ворота тоді?Який точний водіння можливості, що основні ворота?
Повернутися до початку

Кожен воріт може адекватно керувати певним максимальним ємнісний навантаженням (провід кришка кришка контактний вхід).Під "відповідно" означає, що сигнал не буде перевищувати максимальний час зростає.Після переходу сигналу занадто повільно погано з багатьох причин (надмірну владу, сильна можливість перехресних перешкод), але саме безпосереднє відношення один є те, що бібліотека часу були характерні припускаючи вбив ставка становить не менше певного мінімуму.Якщо у вас менше цього, то жоден з ваших номерів терміни бібліотеки правильний більше.

У будь-якому випадку, кожна клітинка має максимум навантаження він може їздити.X2 "осередки логічно ідентичні, але може залучити більше навантаження, ніж" X1 "версія.X4 можуть управляти навіть більше, і так далі.Компроміс у тому, що клітини вищих диску значно більше, чим слабкіша клітин диск.Так ви використовуєте тільки високого диск клітин, де це необхідно.

Пояснюється це приємно.Але я повинен знати значення х у 1x, 2x.в той час як ми говоримо про диск сили.Який точний водіння можливість воріт, коли його занурення strngth є 2x?Це може означати, що він може їздити вдвічі більше, ніж воріт, привід сили 1x.Так в чому ж реальна вартість воріт, привід сили 1x?

те, що фактична вартість воріт, привід сили 1x?-> Кожен технічної бібліотеки має різні значення, будь ласка, відкрити ур файл бібліотеки і у можете знайти її для всіх клітин.

Думаю, ті, означає фан-з воріт.Це вказує на його здатність до водіння число входів інших воріт логікою того ж типу

dcreddy1980 є правильним.Кожна бібліотека має свої сильні сторони диска.X-фактори більш порівняльний ніж абсолютний характер.Я не думаю, вам варто тлумачити їх буквально.

У бібліотеці г (1 раз) не визначено.

Припустимо, що в бібліотеці я виявив, И2 воріт, входів має fanout_load в 0,74 і 0,82.
Що це означає fanout_load?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back