дипольних антен проекту необхідно плз

C

cyprus

Guest
Дорогі друзі мені шкода, якщо хто-небудь надіслати мені дисертації або паперу приблизно половину хвилі дипольних антен (проектування напівхвиля дипольна антена) або порівняння між expremental і sumilation результати будь-якою програмою (Matlab або HFSS) я сподіваюся, що хтось може допомогти мені спасибі багато

Ну, я не знаю, чи є теза про дипольних антен. Диполів простий тип антен так достатньо матеріалу, повинні бути знайдені в антені книг. Напевно, ніхто не буде писати дисертацію на просте дроту дипольних антен!?

для дипольних антен пройти [б] антеною теорії Balanis. [/B] для друкованих диполів більш цими документами можна ознайомитися в цьому форумі.

спасибі за відповіді, але те, що мені потрібно, це деякі основи сог їм не добре на антену,,,, але я хочу запитати, може у скажіть мені, типу напівхвильового дипольних антен, що я можу дизайну його HFSS і я можу прийняти його як Приклад з реального життя

Див нижче посилання, по якому і можна FID деякі подробиці про диполів, фільтри і атенюатори http://www.k7mem.com/

Дорогий Кіпр, я міг би зрозуміти, що п ви хочете зробити? їм працювати над оптимізацією дипольних антеною решітки. Які статті вам потрібно? Ви хочете проекту тему? Якби я міг, я можу допомогти

я хочу антени та антенно підручники масив

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back