динамік магнітом зарядний пристрій

Y

yugal

Guest
чи може один допомогти мені проектувати магніт зарядний пристрій для 10 "до 18" динамік через мережеве напруга. Мені це потрібно дуже багато. Подякувавши всім. yugal

привіт tpetar, спасибі за швидку reply.I знайдені схеми для низького зарядного пристрою магнітної енергією. yugal [COLOR = "срібло"] --- Оновлено --- [/COLOR] [COLOR = "срібло"] --- Оновлено --- [/COLOR]

Ok. Я радий, що вам вирішити ваші проблеми.

Ні, проблеми не вирішити, мені потрібно більше зарядний 0,400-600В постійного струму і 800-1000 підсилювач для зарядки великих магнітів. yugal

Я зробив електромагніту в надії, я міг би повторно оживити магніт в метрі руху Дарсонваль (це було кілька відсотків нижче). Я загорнув великої довжини магніту дроту навколо сталевого стрижня. Я застосував 12V батареї. Він залучив декількох підсилювачів. Це був сильний, але не так сильно, як це повинно було бути. При підключенні довше, ніж кілька секунд, він почав загострюватися. Вам не потрібно 800 ампер. І ви, напевно, не потрібно харчування від мережі. Навіть якщо ви використовуєте мережі змінного струму, ви повинні запустити його через діод розрахований на суми, що проходять через дріт. Розглянемо намагається цього експерименту, так як ваше повідомлення означає, що ви отримали доступ до спікера магніту. (Якщо у вас немає доступу, то вам потрібно вирізати отвір в центрі куполу. Пізніше ви будете клеїти на паперовий ковпак.) Прикріпіть сильний магніт до існуючих слабким магнітом. Такі, як неодіма типу. Це повинно бути просто досить малий, щоб поміститися під голос конуса. На діаграмі:
81_1342723607.gif
NS полюсів буде добавка. Це буде складно маневрувати новий магніт на правильну полярність і правильне положення. Ви повинні бути обережні, щоб запобігти магніт від вистрибнувши з ваших пальців. Якщо це впливає на металі він може розбитися. Ви не хочете отримувати частинки в просторі навколо звуковими котушками.

привіт вибачте за пізній відповідь. Мені потрібна даного типу обладнання yugal

привіт, не повтор від будь-кого. Будь ласка, допоможіть мені yugal

Те, що ви попросите в не дуже часто, насправді я ніколи не чув про це раніше. Це не буде легко отримати рішення з цього питання.

Всі технічні постійних магнітів, "заряджені" (намагнічені) аналогічним чином. На відміну від деяких більш спекулятивний внесок у цій темі, проектування намагнічує блоку буде починатися з точного розрахунку магнітного ланцюга, необхідні поля і імпульсного джерела живлення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back