дизайн понижуючий перетворювач працює з сонячної фотоелектричної

M

matouk

Guest
Привіт всім ласка, будь-хто може дати мені руку, я реалізував понижуючий перетворювач використовувати його як влада відповідність між сонячною фотоелектричної (напруга холостого ходу 20 В і робочим струмом 0,26 А) у електролізер (робоча напруга 3 В і робочий струм 3А) . перемикання імпульсів перемикача конвертор долар створюється вручну, інші IC схема так змінити робочий цикл вручну. У мене проблема, коли я налаштувати робочий цикл при defferint значення від 0 до 1 перетворювач напруги з покласти фіксується навантаження (в електролізер робоча напруга близько 3 В), але поточний оленяча шкіра перевищувати 0.25A, конвертер має ЕФЕКТИВНІСТЬ між 65% до 85%. якщо є подальше QI стане ясно. Велике спасибі за вашу допомогу.

Здравствуйте, я на самом деле просто в невелику понижуючий перетворювач сам (12v -> 5v). Конструкція була досить простою, таймер 555 і P-Channel/N-Channel МОП-транзисторів для домашнього torroid. Я підрахував, моя ефективність буде приблизно такою ж, як ваша. Я не розумію, в чому ваша проблема. Що ви розумієте під встановлені навантаження? Ви маєте на увазі, що навантаження вимагає 3 вольта для роботи? Daycounter Inc має хороший конвертер ПІП, щоб почати роботу, перевірте http://www.daycounter.com/LabBook/BuckConverter/Buck-Converter-Equations.phtml

[Цитата = matouk] Привіт всім (напруга холостого ходу 20 В і робочим струмом 0,26 А) у електролізер (робоча напруга 3 В і робочий струм 3А) У мене проблема, коли я налаштувати робочий цикл при defferint значення від 0 1 перетворювач напруги з покласти фіксується навантаження (в електролізер робоча напруга близько 3 В), але поточний оленяча шкіра перевищувати 0.25A. [/QUOTE] проблема з максимальним струмом доступні з панелі ви використовуєте, вона може забезпечити більш 0.26A і 0.25A надає, що не дивно. Якщо поточна capcity збільшується в 12 разів (з допомогою 12 таких панелей паралельно), ви зробили.

Чи знаєте ви використовувати MOSFET для комутатора? В цьому випадку ви використовували N-канальний або р-каналом. Я працюю над аналогічним проектом, і я хочу використовувати р-каналу. Справа в тому, те що Voc на панелі ру буде перевищувати максимальну Vgs на MOSFET.

[Цитувати] Чи знаєте ви використовувати MOSFET для комутатора? В цьому випадку ви використовували N-канальний або р-каналом. Я працюю над аналогічним проектом, і я хочу використовувати р-каналу. Справа в тому, те що Voc на панелі ру буде перевищувати максимальну Vgs на MOSFET. [/ Цитата] для конвертера долара необхідно використовувати N-канальний МОП-транзистор, щоб ваші напруга отримує зменшити .... Але іноді в Vgs стає недостатньо, щоб ваш MOSFET не може бути включений!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back