дизайн РФ підсилювача за допомогою ATF-36163

V

VinzRF

Guest
ATF-36163 Привіт! Мені потрібно, щоб конструкція підсилювача за допомогою ATF-36163 транзистора. У мене також є використовувати Ansoft Дизайн (я не зрозумів сторони використання цього ще немає). Підсилювач для роботи на 5 ГГц (це єдина вимога в термінах змінних). У мене вже є S параметрів у руці. Однак, я абсолютно втратив від того, як почати. Я подивився на книгу Гонсалес, а також. Серед перший крок, який я зобов'язаний зробити, це один аттенюатор на виході для стабілізації підсилювача. Тому я, щоб визначити необхідні посилення і відповідні резистор ї аттенюатора. З книги Гонсалес, я зрозумів, що за допомогою S-параметрів в 5 ГГц, я повинен обчислити стабільності коло, щоб забезпечити, що вона лежить за межами діаграми Сміта. І я повинен слідувати цьому при розрахунку фактор стабільності в Ролле. Я на правильному шляху? Спасибі

LNA є проектування для VDS = 1,5 і ідентифікатори = 10 мА. Підсилювач для роботи на частоті 5 ГГц і повинні бути беззастережно стабільною. Будь ласка, допоможіть мені ....

Див. посилання: [URL = http://www.avagotech.com/pages/en/rf_microwave/demo_boards/demo-atf3616-3/] Демонстрація плата для ATF-36163 (2 ГГц) [/URL]. На нижній Є дві записки програми. Ви можете першим імітувати цей файл, то моделювати на 5 ГГц. використання ADS / AWR, Опт параметрів.

Привіт, Дякуємо за ці додатки Notes. Я підрахував stabilty кіл з параметрами для 5 ГГц. але я не можу вирахувати значення резистора, щоб зробити транзистор безумовно стійкий. Я отримав окружності вхідного стабільності з центром 1,87

Я не використовую SmithChart. Я просто моделюється в ADS і AWR, щоб і у-параметрів більше 1, то це не-умовно стабільним.

Не могли б ви сказати мені, крок за кроком процедури для розробки LNA використання ADS? Я використовую ADS в перший раз, тому я не знаю, як для моделювання дизайну з цього питання. Будь ласка, допоможіть мені.

Pls почати ADS деяких підручників. Вибачте, що я зайнятий і не може навчити вас крок за кроком. Але ADS легко ,....

Спасибі. Це було б дійсно корисно .....

[Цитата = tony_lth; 830194] Я пам'ятаю ось, наприклад, [/quote] 你 的 PDF 打不开, 可不可以 再 重新 传 一下 呀 ~ 想 学习 一下 оголошень 的 使用 谢谢 ~.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back