дивні речі мої AT89C5131 код

P

pioneer_yang

Guest
Привіт, друзі Я використовую безкоштовний код c5131-USB-KBD-автономно-1_0_2 розвивати свій AT89C5131 USB-клавіатура. Я модифікувати код в usb_task.c, щоб AT89C5131 виявити більш периферійних пристроїв. Потім я зустрічаю дуже дивна річ: якщо нехай він тільки виявити два джойстика, він працює нормально, а на виході буде в порядку. Але якби я додати більше виявленні третього джойстика, вихід на комп'ютер не праві. Вихід з першого джойстика навіть може виводити значення третього джойстика. Я не знаю, чому, це проблема програмного забезпечення Keil? хто може мені допомогти. Мій проект повинен бути закінчений у наступний понеділок .. Спаси мене Джейсон: крик :: крик :: вигук :: крик:

Гей, ви в принципі не повинно бути проблем і нічого не приходить на розум immediatedly .. якби ви могли насправді завантажити щось для нас, щоб поглянути на, ми могли б бути в змозі допомогти вам .. З повагою, wiztronix

Дякую Вам за відповідь. Я вважаю, моя проблема. Я вважаю, один порт з моїх ADC0809 не відбудеться, можливо, порт інтерконекту на інший порт внутрішньо. Таким чином, я отримую дивний висновок. Я зміниться інший порт, так що мій код може працювати добре зараз. Велике спасибі. З найкращими побажаннями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back