дивно VCO pnoise проти поточних

Z

zhaofeng1983

Guest
Шановні панове, я designning PMOS крос-пов'язаної VCO з МОП поточної хвіст. Коли я розгортки струм зсуву від 3 мА до 4 мА вихід pnoise змінюється багато чого. VCO частота 2 ГГц. Pnoise на 1 МГц зміщення з плином 3.8mA є -125dBc/Hz в той час як шум збільшується до -115dBc/Hz зі струмом 3.9mA або 3.7mA. Я не знаю, чи є модель точним. Як ви, хлопці, є які-небудь ідеї? Якщо я повинен дизайн VCO з цією технологією, яка результати моделювання я повинен вибрати? Я так розгубився, і депресію. Дякуємо.

[Цитата = zhaofeng1983] Шановні панове, я designning PMOS крос-пов'язаної VCO з МОП поточної хвіст. Коли я розгортки струм зсуву від 3 мА до 4 мА вихід pnoise змінюється багато чого. VCO частота 2 ГГц. Pnoise на 1 МГц зміщення з плином 3.8mA є -125dBc/Hz в той час як шум збільшується до -115dBc/Hz зі струмом 3.9mA або 3.7mA. Я не знаю, чи є модель точним. Як ви, хлопці, є які-небудь ідеї? Якщо я повинен дизайн VCO з цією технологією, яка результати моделювання я повинен вибрати? Я так розгубився, і депресію. Спасибі. [/ Цитата] Так, я зустрічав це питання. Я думаю, що ми не повинні довіряти результат моделювання так багато. І ви можете довіряти тільки середній результат. Так у свій час reslut не факт.

може бути, моделі це не так точні. khouly

Thakns. Цілком можливо, що модель не настільки точні. PDK забезпечує тільки РФ модель для каналу довжиною 0.35um, тому я не можу змінити довжину для зменшення фазового шуму. Чи є інші хороші способи підштовхнути 1 / е ^ 3 шуму до менш ніж 500 Гц? Є хороші роботи зі скорочення фліккер-шуму в VCO або зменшення 1 / е ^ 3 шуму куті?

я думаю, ми повинні думку одного з експертів VCO тут, але якщо технологія 0,35, і не може тривати менше цієї довжини khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back