джерел живлення для простого двигуна постійного струму.

B

Blaney84

Guest
В даний час я роблю проект з віддаленим пристроєм для відкриття вікна високого рівня.Мені потрібно оцінювати 3 джерел енергії для керування двигуном постійного струму проста.Мотор працює при напрузі 15В і має максимальне виконання струму 0.837A, двигун також ефективністю 61,85%.Повну специфікацію двигуна показана нижче.
Я шукаю на потужність двигуна ТІС або фотоелементи, акумуляторні батареї або мережного електрики.

Моє перше запитання буде Як я можу схему пристрою, які можуть цю владу від мережі, тобто наскільки я знаю, поточний і напруги вимагає двигуном буде виконано.

Мій друге питання знову, як визначити, які напруги та струму зустрітися при використанні Rechargeble батарей.Наприклад, якщо у мене є такі 3 батареї:
батареї 1: 9V 170mAh
2 батареї: 1.2V 1100mAh
3 батареї: 1.2V 550mAh

Нарешті я не можу з'ясувати, багато про придбання фотоелементів.Тільки інформація про фотоелемент я знайшов, що вона влада рейтингу 1.8W.
Знову мій питання, скільки з цих клітин буде необхідно, якщо б він може Потужність двигуна.Будь-яка інформація буде дуже високо цінується, я дійсно застряг на цьому і знайти його slighlty оману.Я з нетерпінням чекаю на зустріч з вами.

Спасибо
Конор

їм не впевнений, але ці клітини є досить дорогими .. так думати знову ...

U не повинні використовувати фотоелементи і акумуляторна батарея хороша

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back