C
Calico
Guest
У моїй системі я є LDO регулятори з конкретними результатами, 1.2V, 2,5, 3,3 В і 1.8В.Вкладу в них 5V з переключення джерела живлення.У системі існують також два контактори і conmutation з них викликають деякий час висіли в ЦГЗ в раді.Рада ізольований від іншої частини системи, датчики використовуються на ефекті Холла, або трансформаторів, коли мені потрібно цифрових входів є Оптрони, ...
Чи знаєте ви про ефективним методом розв'язки шум контактор викликають?
Примітка: для управління Контактори і реле використовувати в серійному з кожним, щоб поточні пройти через їх котушку або вирізати його.І я використовую фазну напругу від trifasic система 380V RMS через них.
Джерело живлення 5V є Powerd фаза теж, і я тільки що намагався використовувати різні фази для обох з них, але нічого не змінилося.
Чи знаєте ви про ефективним методом розв'язки шум контактор викликають?
Примітка: для управління Контактори і реле використовувати в серійному з кожним, щоб поточні пройти через їх котушку або вирізати його.І я використовую фазну напругу від trifasic система 380V RMS через них.
Джерело живлення 5V є Powerd фаза теж, і я тільки що намагався використовувати різні фази для обох з них, але нічого не змінилося.