джерело безперебійного живлення

G

geoffrey

Guest
привіт всім експертам від світу: добрий день! я хотів би поліпшити дизайн безперебійного живлення за рахунок збільшення його потужності ... Ви можете дати мені деякі матеріали для читання про цей вид проекту або ж будь-яку пропозицію на цьому проекті .. Так ви заздалегідь більшої потужності Бог благословить [розмір = 2] [COLOR = # 999999] долучення через 4 хвилини: [/ колір] [/ розмір] [цитата = Джеффрі] привіт всім експертам від світу: добрий день! я хотів би поліпшити дизайн безперебійного живлення за рахунок збільшення його потужності ... Ви можете дати мені деякі матеріали для читання про цей вид проекту або ж будь-яку пропозицію на цьому проекті .. Так ви заздалегідь більшої потужності --- благословить [/ цитата]: D

просто додайте кілька MOSFET parreall і змінити трансформатор більшої потужності.

Завдяки сер ... Що ви розумієте під MOSFET parreall і в якому ви маєте на увазі, змінивши трансформатор? більше потужності

Ви можете додати більше MOSFET на ваш поточний дизайн для більш сучасні. і міняти трансформатор, чим може обробити більше навантаження

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back