де добре покупець PCB

K

kinjilindy

Guest
Здравствуйте, я хочу знати, де ми можемо знайти гарного покупця PCB і як знайти? Будь ласка, повідомте

Здрастуйте, це Шеньчжень Haichuanyingxin технології Co.Tld. і ми змогли запропонувати вам односторонній, двосторонній, багатошарових плат (4 до 28 шарів), високочастотні багатошарові плати (багато видів матеріалу високої частоти), алюмінієвої підкладці дошка, важкі мідні дошки, високий TG дошка, дошка характеристика імпедансу , HDI дошка, FPC, жорстко-гнучких схем. Якщо будь-якої потреби, можна сканувати на нашому сайті www.haipcb.com . Або ви можете по електронній пошті мені: [електронної пошти] haichuantech@gmail.com [/Email] MSN: hctech@live.cn

перегляньте наші website.-_-! Вони просто взяти і кинути погляд тебе.

Привіт, це HK Gongxiang Міжнародний електронне, Ltd.We є одним з провідних виробників друкованих плат в компанії China.Our спеціалізуються в багатошарових друкованих плат до 30 layers.Please контакт Джессі якщо у вас є які-небудь вимоги. пошта: gongxiang gongxiangpcb НА Dot Com URL: 3W DOT gongxiangpcb Dot Com

Привіт, мій друг. Це Alexande, виробник друкованих плат з Китаю. ЗМЗ професійних PCB і PCBA виробника з більш ніж 8 років досвіду роботи в Китаї. Ми прем'єра PCB виробника, який отримала ISO9001: 2008, SGS і UL, що спеціалізується на двосторонні, багатошарові до 24 шарів, ІРЛП і Flex і жорсткої Flex з низкою поверхні готової які нашого клієнта необхідно в різних продукту Вимоги за дуже конкурентоспроможною ціною і в хорошій якості і точна доставка. Не соромтеся, зв'яжіться з нами. Електронна пошта: Alexander@szbjpcb.com Тел :86-0755-27595558

Здрастуйте, це Шеньчжень Haichuanyingxin технології Co.Tld. і ми змогли запропонувати вам односторонній, двосторонній, багатошарових плат (4 до 28 шарів), високочастотні багатошарові плати (багато видів матеріалу високої частоти), алюмінієвої підкладці дошка, важкі мідні дошки, високий TG дошка, дошка характеристика імпедансу , HDI дошка, FPC, жорстко-гнучких схем. Якщо будь-якої потреби, можна сканувати на нашому сайті www.haipcb.com . Або ви можете по електронній пошті мені: haichuantech (AT) gmail.com ICQ: hctech (в) live.cn

Ми можемо допомогти, щоб просувати свою продукцію, послуги також ваші запити безкоштовно, як розмістити оголошення на наші списки Куплю Будь ласка, перевірте посилання: [URL = http://www.pcbtalk.com/submit-listing.php] PCBTalk.com - щоденна PCB новин та інформації [/URL] Про Pcbtalk.com PCBTalk.com це домашня сторінка PCB Новини та найнадійнішим джерелом інформації для друкованих плат (PCB) промисловості. Ми тримали фахівців у галузі друкованих плат до сучасних з 2008 року. Ми також інформаційним партнером МПК, МПК Midwest, PCBWest, побутова техніка Національні Тижня Великобританії, HKPCA,

привіт, я PCB suppier, якщо вам потрібно PCB, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Спасибо та найкращими побажаннями Ronghui Industrial (HK) Холдінгз Ко, LIMITED продажів: Sped Email: mkt03@ronghuipcb.com Мобільний телефон: +86 15119229339 Тел: + 86 0755-2917 2418 Факс: +86 0755-29177577 MSN: [електронної пошти] spedguan @ hotmail.com [/Email] Веб-сайт: http://www.ronghuipcb.com

Гей, ми є надійним [URL = "http://www.tomtop.com/catalogsearch/result/?q=PCB&x=19&y=9?aid=y"] роздрібної інтернет-магазин [/URL] з 2004 року, забезпечити високу Якість друкованої плати, ви можете, але це за найкращою ціною з безкоштовною доставкою та безкоштовних талонів. Будь ласка, відвідайте цей сайт: [URL = http://www.tomtop.com?aid=y] Китай оптова торгівля, купити китайські продукти за кращою ціною Безкоштовна доставка [/URL]

Wintak схем спеціалізується на виробництві високої точності і надійності 2-24 шарів друкованих плат, у тому числі ІРЛП, алюміній схеми, високої плати частоти, важкої міді, золота завтовшки, і т.д. Ми були сертифіковані з UL, ISO9001: 2000, ISO14001 і TS16949. Для більш детальної інформації, будь ласка, по електронній пошті мені Carson.xi (в) wintakpcb.com

Wintak схем спеціалізується на виробництві високої точності і надійності 2-24 шарів друкованих плат, у тому числі ІРЛП, алюміній схеми, високої плати частоти, важкої міді, золота завтовшки, і т.д. Ми були сертифіковані з UL, ISO9001: 2000, ISO14001 і TS16949. Для більш детальної інформації, будь ласка, по електронній пошті мені Carson.xi (в) wintakpcb.com
Якщо ви зацікавлені в Wintak, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене по докладніше, спасибі! --- З повагою, Карсон Xi продажів інженерів Wintak схем технології Лтд Телефон: +86 755 3386 3260 Мобільний: +86 134 1861 1871 Skpye: wintakpcb резервного копіювання пошти: [електронної пошти] wintakpcb@gmail.com [/Email]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back