де для підключення щита

O

osmanpasali

Guest
привіт, ми розробили електронну карту, яка поставляється адаптер постійного струму (тобто ніякого зв'язку захисне заземлення). карта знаходиться в коробці і коробка захищена. Цікаво, де я повинен підключитися щит? через відсутність заземлення.

Я трохи бентежить ваше запитання. Там повинно бути землі / заземлення на джерело постійного струму, як поточних потреб зворотний шлях. Може бути, я не зовсім те, чого ти хочеш сказати.

є зворотного каналу (GND), звичайно, але те, що я маю на увазі, кажучи, земля третину живильної мережі: фаза-нейтраль-[б] ЗЕМЛІ [/B]. Постійного струму не маю заземлення. наскільки я знаю щит з'єднаний з землею.

Привіт, протягом двох провідних з'єднань змінного струму це завжди проблема з точки зору безпеки. Так як ви не приносить прямого високої напруги змінного струму в вашому обладнанні, ця конструкція забезпечить безпеку в залежності від ізоляції charcteristics перехідника трансформатора. В основному це використовується для обладнання з пластиковими корпусами. Зі схеми точки зору, металевий корпус все одно щита ланцюг від зовнішніх перешкод і підключення його до схеми точка, як постійного повернення харчування забезпечить його опорним потенціалом, тим самим запобігаючи його від ємнісний ін'єкційних шуму в системі, якщо зберігати плаваючою. З повагою, [URL = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back