державой оптимізації цифрових КМОП-схем НВІС

V

vijai

Guest
привет

Я роблю цей проект в моєї навчальної ... так,
будь ласка, будь-якого органу спробувати дати вирішення цього питання
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Привіт vijai

Фактично влада оптимізації КМОП НВІС схеми включає в себе безліч методик, які можуть застосовуватися на різних рівнях абстракції всій дизайн потоку.Я думаю, треба починати з вивчення типів потужності в КМОП НВІС схем.А потім ви можете приступити до методів оптимізації потужності для кожного типу.Я приведу вам короткий опис видів енергії, а деякі з методів оптимізації.В цілому, потужності в КМОП-схем полягає в динамічну влада, яка розпорошені, коли схема знаходиться в робочому режимі і статичних яка відповідає сплячий режим ланцюга.Для оптимізації використання динамічної потужності можуть бути застосовані наступні методи: годинник Gating, операндів ізоляцією,
силові Gating, частота / напруга скейлінга тощо.Для оптимізації статичних влади методів, які застосовуються, як правило, є: Vth декількох клітин, тіла Зміщення тощо.
Так що ви повинні зробити деякі дослідження про види енергії та оптимізації методів вище.Кожен з методів оптимізації вище обережні вимагає розгляду заявки для конкретної конструкції.

Привіт,
Аріка

Привіт Аріка,

Спасибо за ваш коментар, він є дуже корисним для мене.Я вивчає також методи оптимізації.Чи можете ви написати більш детальну статтю про ASIC дизайн оптимізація?

Привіт,
NLTrung

Привіт trungnl,

Влада оптимізація тема досить великий і його важко обговорювати його всередині однієї посади.Краще потрібно зробити деякі дослідження в інтернеті і знайти документи / статті / книги, присвячені цій темі.

Привіт,
Аріка

Потужність оптимізації методів на ASIC б до більш високим рівнем дизайну.

Наприклад Gating годин на вершині ієрархії.Або часткове Gating на годину на місці протягом годин дерева синтезу.Крім цього ви можете піти на часткове enablling з частин всередині чіпа, наприклад дозволити
пам'яті тільки при використанні
і т.д. Але вона має свою власну затримку питань.Крім того, більшість з фішок у ці дні також годинник комутації мережі, яка буде в основному перемкнути години на низькі частоти годин, щоб зберегти владу.Інша обережність полягає в тому, щоб переконатися, що не існує високий імпеданс автобуси або заходів, які плаваючою.Це дозволить різко зменшити владу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back