декількох пристроїв Assura LVS помилку

G

Guest

Guest
Привіт, хлопці,
Коли я запускаю LVS на ланцюг, що містить FETs з кількома deices то я, як правило, отримують помилку LVS для цього пристрою.Помилка в неправильний пристроїв.Я сказав, як правило, тому, що для деяких пристроїв не показувати це повідомлення про помилку.Так я отримую шлях навколо поставити ексклюзивне м число пристроїв паралельно (а не за допомогою М-пристрої), але це робить дуже схематично безладно.(FYKI м-пристроїв, я маю на увазі М-пристроями одночасно, а не M-пальців).
Кожен має ні найменшого уявлення про те, як уникнути цієї помилки LVS без створення чітких м число пристроїв у паралелі в схематичному.

Він повинен працювати на "М-пристрої", якщо ваш LVS правил файл містить необхідні інструкції,
наприклад, "permuteDevice (паралельно MOS parallelMOS)" в каденції LVS (разом з відповідними процедурами "паралельний" і "parallelMOS").

Але - якщо немає - там же просто роботи навколо: Замість Інстанцірованіе м пристроїв одночасно, ви можете використовувати єдиний символ і помножити це просто символічно виразити свою назву в автобус структура: замість (наприклад) "M0" ви
Ім'я його "M0 <7:0>" (або "M0 <8:1>" або "M0 <1:8>" або "M0 <9:16") ...і у вас є 8 пристроїв одночасно.Це працює для всіх пристроїв - принаймні, з каденції інструментів.

Так, я спробував і <x:y> метод працює.Я буду дивитися в правилах файл, щоб знайти те, що ви згадали.Спасибо в будь-якому випадку.

Три пройти крізь палубу.Там повинно бути
об'єднання пристроїв у порівняти ruls.Дивися в тому, що один.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back