двійкова арифметика в MATLAB

S

santom

Guest
Привіт усім
.But I need to get the answer in binary format and do the calculations further with that information.(for example like multipication..etc)..

Чи є спосіб впоратися з двійкової арифметики в MATLAB.I знаю про команди dec2bin і bin2dec.

Але мені потрібно, щоб отримати відповідь у двійковому форматі і робити подальші розрахунки з цією інформацією. (Наприклад, як multipication .. і т.д.). .

Може хто-небудь із мого друга тут пролити світло на те як слід підхід до вирішення цього питання в MATLAB.

Ура
Santom

dec2bin (ANS)Додано через 1 хвилину:Взагалі, я вважаю, Theres спосіб змінити систему числення matlabs замовчуванням

друкувати
Допомога числення

MATLAB має такі функції, як int8 і uint16, які переходять на ціле.Результати будуть зберігатися в цілій змінної.Ви можете використовувати функції 'Клас', щоб визначити тип змінної.Обережно, коли ви робите арифметичні використанні цих цілих типів, результати можуть бути дивного в результаті округлення MATLAB і насиченість.

Також вивчити нерухомої точки Toolbox, якщо у вас є.Стережись, це дуже повільний.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back