двухполуперіодний FDTD Довідка.

Z

zeroedus

Guest
Здравствуйте все і Ірфан:

Я намагаюся побудувати пропускання і віддзеркалення 2D Трикутні фотонного кристала.
Я за допомогою джерела з гауссових профілем для порушення структури.Я використав просторового типу збудження для джерела.Структура (в площині XZ) має 15 горизонтальних періодів (X-напрямку) і 9 вертикальних періодів (Z-напрямок).
Я побіг моделювання для ТЕ-і ТМ і передача відповідала група діаграм.

1] Проблема в тому, значення вихідної потужності є дуже низькими.Я знаю, що для нормалізації цих даних.Будь ласка, ви можете запропонувати спосіб зробити це.

2] я також намагався виміряти відображень шляхом розміщення контроль за джерелом.Те, що я очікував побачити було те, що максимальна відображень у забороненій зоні, але це не тенденція слідувати у змові.Є висока відображень для регіонів з високою передачі.Це дуже дивно.Будь ласка, ви можете запропонувати причин та / або засобів правового захисту.

3] Я також робити те ж саме для структури фотонного кристала плиту.Чи є які-небудь значні налаштування для цих моделях для того, щоб одержати достовірні результати?

Оцініть всю необхідну допомогу від людей на цьому форумі, особливо Ірфан.

Спасибо заранее,

V

Ви, можливо, буде потрібно розмістити спостерігачів на більш віддалені позиції.Там може бути багато різних порядків відбитих хвиль.Ну, це краще, якщо ви залишите структури тут.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back