двосторонній PCB

M

miss_monica

Guest
Привіт хлопці я збираюся використовувати двосторонній PCB вперше зараз я хотів би запитати, якщо Є треки з обох боків, і я хочу короткі двох напрямках через отвір, як ви отримаєте міді через отвір розумієте?

привет

Хай не буде треки з обох сторін
до короткого замикання між 2 доріжки на різних сторонах, просто вправа, і зварених дроту

Я використовую обгорткою дроту 26 СРГ,
то все в порядку.
Звичайно, вам доведеться drilla отвір через скловолокна.

Мандей

Ви можете використовувати дещо, зване в рамках покриттям Hole / VIA.

А через покриттям Hole (Via)
являє собою отвір, що виходить з верхньої частини (в КСП) в нижній (від ПКС).це отвір з металевою навколо зовні і фланцем на обох кінцях.Це створених
П'ят КСП виробництва.

Якщо ви не можете використовувати Через покриттям Hole потім помістити резистори і використовувати дріт посиланням.

Привіт,

Підключення міді слід від верхній і нижній стороні, щоб розгорнути на VIA (PTH), що
з'єднує його з електричним, так як вона нікельований.

Завдяки покриттю діра, отвір з гальванічною міді за його сторонам представити електричних
з'єднань між кондуктивна моделей на рівнях у друкованої плати.Є два типи PTH.Одним з них є для установки компонентів, а інший не використовується для установки компонентів.

У перелік бурових коронок повинні бути отримані від КСП виробників і, відповідно, через ваш вправа може дизайн і виконані в конструкції, наприклад, припустимо, вони дають 40/20 (Mils),
в даний час є 40 день і 20 цю вправу .

Перевірити деякі плати Словник пошук в Google можна .....

Крім перевірити цей сайт з ....

Сподіваюся, що це допомагає вам.Привет

Рамеш

ЯКЩО ...ви робите КСП на дому, просто килимки в тому місці, де ви хочете пройти (це називається VIA), зробити їх достатньо великим, щоб розгорнути в додати трохи скоротити резистори ніг і
т.д. і у вас вдома через .

Якщо у вас виникли ваш рада зробив професійно потім просто вставити через
І нехай виробника зробити.

Цитата:

нижнього боку, щоб розгорнути на VIA (PTH),

використовувати мінімальну ВЬЯС, щоб підключити між верхній шар і нижній шар використання підключення по компоненту так можна мінімізувати ВЬЯС

Дякую вам усім за стільки допомогти

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back