датчик тиску для мікроконтролерів

A

anju420

Guest
У мене є adp5100 датчик тиску з вихідним напругою діапазоні 0,45-4.5 V (100 кПа) питання: 1. чи є рівняння для перетворення тиску на напругу? 2. Як інтерфейс цього мікроконтролера MSP430? Чи буде використання ланцюзі напруги послідовником слідують 16-бітових АЦП робити цю роботу? будь-які пропозиції щодо того, що ІВ для використання / схеми?

Я не міг знайти дані для пристрою. Якщо вихідний імпеданс датчик високої то ви можете використовувати Opamp як єдність підсилювача посилення (буфера) так що / D робіт правильн. Якщо Вашої / D діапазону не може роботи до 4.5v потім ви повинні додати дільника напруги у вихідний буфер знизити напруги перед годуванням / D вхідного. Алекс

Я доклав дані з датчика ... Припустимо я імітують вихід датчика ... дозволяє сказати, що мої схеми буде виглядати наступним чином: Я надаю 0-4.5V сигнал ОУ (OA365), який пов'язаний як AMP GAIN єдності ... вихід Opamp до + В ADS8326 з яких INTURN підключений до СЗП. Чи буде це робити? будь-яких інших альтернатив для мікросхем я вибрав як я з них воліли дороги? Крім того, що біля мого першого запиту ... Як перетворити тиск в кПа до напруги для цього датчика? мою заяву для моніторування артеріального тиску.

Я ніколи не використовував датчик тиску, але дані є графік на стор По графі тиск 0,5 на 100 кПа-4.5V для 100 кПа так 2.5v дорівнює 0, ви можете використовувати (Vmeasured-2, 5) * 50 (кПа), тому при вимірюванні напруги становить 0,5 дає 0.5-2.5 =- 2 * 50 =- 100 кПа при вимірі напруги в 2,5 це дає 2.5-2.5 =- 0 * 50 =- 0kPa при вимірі напруги становить 4,5 дає 4.5-2.5 = 2 * 50 = 100 кПа Ви можете використовувати зовнішній / д на вашому MCU, це залежить від точності ви хочете. Алекс

мій вихідний сигнал датчика опір 50ohms ... як я вже говорив, мені потрібно, щоб імітувати цей сигнал ... так я думав, що буде використовувати функцію генератора, щоб дати сигнал від 1 до 10 кГц з амплітудою коливається від 0,45 до 4,5 В. .. я можу дати цей сигнал безпосередньо до внутрішньої Opamp з MSP430 який діє напруга послідовником, а потім налаштувати ОУ, щоб дати свою продукцію на внутрішній ADC12 з MSP430

привіт, є і робиш кров'яний тиск проекту? якщо так, можна й поділитися зі мною, Wat пункт вимагає і ур схемотехніка .. THX! або і може по електронній пошті мені. (register.account @ hotmail.com) будь-який з ур допомогти високо цінується! В даний час їм проектування апаратних кров'яний тиск, з використанням ПОС, і відображення з допомогою ПК Запрошуємо всіх залишити мене кілька зауважень. Спасибі! Усмішка:: посмішка:

Використовуйте LM30 операційний підсилювач, лінійний і точною. Як інтерфейс між датчиком тиску і АЦП. Зсуви можуть бути надані для цієї 0.45vdc annuling до нуля.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back