датчик Холу моделювання??

M

mark_nctu

Guest
Як імітувати ефект Холу?

Спасибо

Привіт Я думаю, вам потрібно Лок вгору тема під назвою "Монте-Карло моделювання пристроїв"
привіт,
StoppTidigare

StoppTidigare писав:

Привіт Я думаю, вам потрібно Лок вгору тема під назвою "Монте-Карло моделювання пристроїв"

привіт,

StoppTidigare

Привет
чому сказав Монтекарло симуляція?В основному, це пристрій Монтекарло
варіації чи проблема моделювання процесу, можна використовувати пристрій, як і параметр
MOS Ідентифікатори або Vth, використовувати Гауса distribtuion ..

Але зал датчик "maganet" датчика, як моделювання на hspice??
Я думаю, hspice НЕ імітація її, як hspice не може моделювання EMI ..

andy2000a писав:

Привет

чому сказав Монтекарло симуляція?
В основному, це пристрій Монтекарло

варіації чи проблема моделювання процесу, можна використовувати пристрій, як і параметр

MOS Ідентифікатори або Vth, використовувати Гауса distribtuion ..Але зал датчик "maganet" датчика, як моделювання на hspice??

Я думаю, hspice НЕ імітація її, як hspice не може моделювання EMI ..

див. PDF файл

розбивають SPICE симулятор про Монтекарло моделювання
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Привіт усім, якщо говорити мікроскопічного моделювання переносу заряду, в основному відносяться до Монте-Карло моделювання пристрою в якості методу вилучення макроскопічної behavirour від пристрою, наприклад у порівнянні з поточним напругою, через перші рішення рівняння Шредінгера для кристала, то в загальному обсязі енергоспоживання розрахунки можна extact в vibtation frequecies і видів атомів в кристалі, так званому Фонон дисперсії.
Хавін електронної bandstructure і Фонон-dispersionrelation, мають мають експериментальні дані, з урахуванням параметрів розсіювання.
читати наприклад Основи Semicondtctors Мануель Кардона availible від MCU.Її перше видання.По-друге, що я маю ви можете ознайомитися з інформацією про параметри розсіювання і транспорт в напівпровідниках.

Фактично ця процедура установки я так і не зрозумів, і якщо хто-небудь може пояснити це мені, я буду вдячний.
Або прийняти ефективні маси з bandstructure, ви що-небудь чорний ящик "(для мене) Монте-Карло, і Ви в кінцевому підсумку з avergae volocities для електронів, а потім зробити те ж саме для дірок,
то ви можете витягти мобільності.

Маючи поїздки, право цінність розсіювання параметрів можна змоделювати все.У Монте-Карло метод, який потім можна побачити ефект Холла в напівпровідниках імітіруемих.

Перевірте на сайті IBM по дамокловим програми,
то ви
будете одержувати більшу частину теорії за Монте-Карло моделювання пристрою.
Важливо reserachers є Карло Jacoboni, Карл Хесс.

Новітній ATLAS в SILVACO включає в Монте-Карло програми для моделювання Jacoboni III-IV напівпровідників.
привіт,
StoppTidigare

Ви дійсно хочете імітувати ефект Холу пристрою на атомному рівні, або просто імітують своєї продукції.Якщо останнє має місце, і якщо припустити, що це всього лише пристрій, що дає вихід у збільшенні чисельності propotional з магнітним полем, то ви можете просто використовувати votage / джерело, або навіть каструлю дати належний вихід з посилання на дані аркуша.Або я нерозуміння того, що вам потрібно?.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back