гідрофону необхідну допомогу

K

kulachi

Guest
привіт всім, я роблю гідрофонів для науково-дослідних цілей. Я знайшов дуже хороший і недорогий спосіб зробити це. http://www.marinetech.org/rov_competition/Build_a_Hydrophone.pdf , але ще кілька речей, Arent для мене ясно. Я використовую конденсаторний мікрофон або п'єзоелектричних елементів з Пьезозуммер. Як я можу перевірити частотну характеристику Пьезозуммер або твітер з яких п'єзоелектричний елемент буде прийнято?? Крім житла в цьому прикладі, поліетиленова плівка каністру заповнені з рослинним маслом. робить пластикові інтерфейс для води зниження швидкості передачі даних звуковий сигнал отриманий, і як я можу збільшити швидкість передачі даних ??????? Будь-яка допомога буде високо оцінили Спасибо заранее З повагою Алі Абдур Рехман

Відповідь частоти передавача є функція перетворювача резонансу. (Приймач пропускна спроможність буде ширше) імпульсна характеристика є гарним методом для вимірювання АЧХ. Ви можете зробити імпульсу з поршнем і циліндром. Хіт поршень з молотка. Швидкість звуку в повітрі складає близько 300 м / с. Швидкість звуку у воді (дрібні) складає 1200 м / с

той шлях, якщо я роблю гідрофону кулак .... але я хочу, щоб перевірити частотну характеристику п'єзоелектричних елементів, як це
37_1299529334.jpg
У мене є аналізатор спектру та частоти генератора в лабораторії можна перевірити частотну характеристику з цими двома лабораторного обладнання?? якщо Yess я знаю donnt зв'язків як з п'єзо-елемент

Для вимірювання частотної характеристики мікрофона, у Вас повинен динамік і мікрофон посиланням хорошої якості. Показано диск пьезо зумер невеликий датчик смуга з сильного резонансу в кГц. Я не можу собі уявити, що це буде хороший мікрофон, навіть якщо, зануреної в рідину.

На жаль у мене немає яких-небудь посилань мікрофон: Сумно: Чи можу я використовувати звичайні навушники мікрофон?? Також я згадав про Singal генератора і osciloscope я можу використовувати їх, щоб знайти частотну характеристику?

Для визначення частотної характеристики ЦТС датчик можна підключити цифровий осцилограф до терміналу датчиків. Захоплення сигналу породжені порушенням олівець привести на датчик. Олівець перерву близько до Дірака. ШПФ вимірюваного сигналу буде частотну характеристику датчика

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back