годин синусоїдальної або квадратні?

M

master_picengineer

Guest
Привіт всім,

На практиці сигнал, що рушійною силою SOC компонентів (на високому рівні: IP-адреси, а при низькому рівні Analog ДФФ, засувки ...) це Sunusoidal або квадратні?

Я ніколи не використовував синусоїдальної годинник - було б важко гарантувати терміни в будь-якій КМОП-процес (у
зв'язку з коливаннями Vt) з синусоїда.Звичайно, коли ви йдете по дуже високої частоти годинники, можливо, схильні до синусоїда, - але це не бажано.
Там дуже можливо, цю заяву, коли синусоїда є prefferable на годину (це буде сприяти менше шуму від системи), але я не думаю, однією з рук.

коли вона йде на високих частотах, наприклад, ~ 100M, годинники signla основному буде виглядати синусоїдальної хоч би як важко вам спробувати зробити швидкий ріст і падіння краю, завжди буде parasitics приниження краю.

Ви маєте на увазі, що для високошвидкісних пристроїв (від 1 до багатьох ГГц), як PLLs всі внутрішні сигнали синус хвилі формі?

master_picengineer писав:

Ви маєте на увазі, що для високошвидкісних пристроїв (від 1 до багатьох ГГц), як PLLs всі внутрішні сигнали синус хвилі формі?

А. А.,
У ГГц діапазон сигналу повний зріст
І раз велика,
тому годинник не будуть значно постраждає, якщо він породжується як синусоїдальної
І потім вона проходить через ланцюг інвертор для роботи в якості буфера, то він буде швидше за все квадратні хвилі.
Багато годинник PLL генераторів використання LC VCO за його низької ефективності фазового шуму, однак його висновки синусоїдальної
Я сподіваюся, що я прийшов до правої точці
з повагою,
Ранія

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back