глобальна система мобільного зв'язку

R

ragabs

Guest
Дорогий все може у мені допомогти зрозуміти відмінності між GSM і GPRS. я повинен вибрати одну з них, щоб remotly transmitt даних від клієнта до сервера. спасибі заздалегідь

GPRS є поліпшення GSM для пакетної передачі даних. У порівнянні з GSM зі схемою з'єднання включено і фіксованій швидкості передачі даних, GPRS забезпечує гнучкість: висока швидкість передачі даних, якщо Є кілька користувачів і низьких ставок, якщо Є багато користувачів. І на додаток білінгу в GPRS заснований на обсяг даних, переданих (Кбайт, Мбайт або), а не на час використання каналу, як в GSM. Це ідеально підходить для веб-серфінгу. Так що для GPRS, швидкість передачі біт буде залежати від навантаження на мережу в той момент передачі. Для GSM швидкість передачі даних постійна.

запитаєте ур сервіс-провайдера (оператора) для вибору ... що стосується

[Цитата = ragabs] дорогою все може у мені допомогти зрозуміти відмінності між GSM і GPRS. я повинен вибрати одну з них, щоб remotly transmitt даних від клієнта до сервера. спасибі заздалегідь [/ цитата] Якщо ви хочете передавати дані від клієнта до сервера, то вам краще вибравши як GPRS GPRS для транспортування даних через GSM-лінію.

привіт, в даний час більшість операторів уже розгортання EDGE (підвищена швидкість передачі для глобального розвитку). EDGE еволюціонували від технології GPRS. Основна відмінність між ними в тому, що модуляції / кодування. Теоретично, швидкість передачі даних у EDGE втричі більше, ніж GPRS. EDGE в даний час реалізована в MMS, відеодзвінок, WAP.

Кращий вибір GPRS звичайно ..... але це залежить від вашого застосування та охорони навколишнього середовища ....... тобто якщо клієнт по всьому серверу WiFi є кращим рішенням (більш високі швидкості передачі даних) ..... . Але якщо ваш клієнт широко далеко від вашого сервера, то ви повинні піти до GPRS (ви повинні переконатися, що всі клієнтські ви ще модем GPRS) Якщо ваша заява просто SMS повідомлення GSM, найкращий. Знову ж таки, залежить від вашого застосування, бюджет і навколишнє середовище. Салам

GPRS (General Packet Radio Service) є неголосових додаткових послуг, що дозволяє інформації бути відправлені або відновлення через мобільний телефон. Це практично комутації пакетів послуг передачі даних в мережі GSM. Це досягається шляхом зміни архітектури GSM, додавши SGSN (обслуговуючий вузол підтримки GPRS) і GGSN (Gateway GPRS Support Node) На мій погляд, йти на GSM легше, якщо інфраструктура вже виклав. Додаткова річ це з GPRS модуляції (С1-С4) схема відрізняється, який буде означати додаткову роботу, але перевагою GPRS є те, що ви будете економити на трафіку ресурсу.

U повинні краще вивчити статті по GPRS на wikipedia.org для кращого розуміння.

GPRS є кращим варіантом, якщо у хочу передати велику кількість даних, і якщо дані дуже ле використання gsm.There багато GSM / GPRS модулі availabale на ринку, які мають і можливостей (GSM і GPRS). Там стоять з в діапазоні від 30 $ -100 $

Чи можемо ми інтерфейс камери з модемом GSM? і почати відео дзвінок? Будь ласка, гід:. |

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back