генерувати серійний номер для нашого власного додатка

E

enigmacore

Guest
привіт, як генерувати серійні номери для нашого власного програми? Я маю на увазі програми, такі як Adobe Photoshop або Macromedia Flash необхідності серійний номер для установки їх застосування. тому я хотів би дізнатися, як генерувати серійні номери для того, якщо хтось хоче встановити мою заяву він повинен мати серійний номер від нас. і кожен додаток має власний серійний номер. завдяки, перш ніж

Швидкий і простий спосіб полягає у використанні генератор псевдовипадкових з конкретними починаючи насіння.

Що псевдослучайного генератора з конкретними починаючи насіння? Де я можу знайти джерело або інформацію про нього?

Генератор псевдовипадкових генераторів для підроблених випадкових послідовностей. Це фальшивка в тому сенсі, що до тих пір, як ви використовуєте той же генератор і тієї ж початкової насіння (тобто той же початковий стан генератора), ви можете відтворити послідовність, так що це насправді не випадково. Крім того, послідовність може повторитися, але в цілому після великої кількості повторень, залежно від розміру коду. Є багато способів реалізації псевдослучайного генератора. Ви можете Google навколо для них.

Найпростіший спосіб зробити це використовує серійний номер диска, який є унікальним. Ви можете отримати його за допомогою MSDN функцію "GetVolumeInformation". Ура

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back