генерації випадкових шумів в MATLAB

M

mro83

Guest
Привіт всім У мене є акустичний проект я Шоуду генерувати шум-сигнал, як у MTLAB на основі стандартних ASTM E1050. шум специфікації: "Рекомендується, щоб тестовий сигнал складається з широкополосного випадкового шуму, однак, інші тестові сигнали, такі як псевдовипадкового шуму або синус-розгортки порушення також можуть бути використані". Будь ласка, увійдіть в мене ефективний спосіб виробляти яких сигналів вище. ура для всіх

Ось псевдовипадкових широкосмугового білого шуму грав на динаміки: wavplay (Rand (10000,1) - 0,5) я не знаю "синус-розгортки збудження". Чи можете ви знайти більш детальну інформацію? Я не знаю, ASTM E1050.

Ось питання: що буде використовуватися, щоб білий шум: рандів (рівномірний розподіл) або randn (нормальний розподіл) функцій MATLAB. А ось коментар на тему: потік некорельованих випадкових чисел являє собою білий шум. Тоді що ви це прокоментуєте?

спасибі Rand добре для моєї роботи. Але ось інше питання: коли я ділянки частотного спектру цього шуму, наведені спектр не є плоскою anough і я думаю, що широкосмуговий випадковий шум повинні мати плоский спектр (я не, якщо це правда?). Яка ваша думка щодо його спектру. Я думаю, що за допомогою еквалайзера б вирішити мою проблему. Якщо так допоможе мені оформити його. ура

Гауссовской (ака білий) шум дає вам плоским спектром, а не випадковий шум.

Шановні mro83, я думаю, і краще спробувати це т файл

Рівномірний білого шуму і гауссовского білого шуму і дати вам плоским спектром. Вони мають різні точки розподілу. S = рандів (10000,1) - 0,5; ділянки (ABS (FFT (S))) S = WGN (10000,1,1);%, може бути, вимагає сюжет зв'язку Toolbox (ABS (FFT (S))) mro83, зробити Ви бачите щось не-плоскі там? Може бути, вам просто необхідно збільшити кількість точок даних, щоб побачити площинність. Спектр шумно, звичайно, але це плоске.

Привіт, ви маєте рацію луна спектр inposed від шуму і декілька плоским.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back