генератор імпульсів використанням 89C51

A

almoatazbellah

Guest
привіт всім, Я новачок у програмуванні 89C51 і я просто писав програми для вільного ходу генератора імпульсів з 1 кГц і 10% робочого циклу, може у хлопців поглянути на нього і скажіть мені, якщо це нормально чи щось не так. Примітка: Freq.osc .= 12 МГц і машинний цикл = 1 нам включають 89c51.mc орг 0 MOV P0, # 0 MOV TMOD, # 01H; таймера 0 режим 1 ЗНОВУ: SETB P0.0 P0.0 CLR ТЕЛЕФОНУЙТЕ DELAY JMP ЗНОВУ DELAY: MOV TH0, # FCH MOV TL0, # 17H SETB TR0 WAIT: JNB TF0, WAIT CLR TR0 CLR TF0 RET

Ваша Затримка розрахунку 1000us є правильним. Ваш висновок буде виглядати наступним чином: на час = 1us та вимкнення час = 1000us. 10% робочий цикл при 1 кГц повинно бути: На час = 100US та вимкнення час = 900us. змінити код згідно з вище таймінги

привіт всім, Я новачок у програмуванні 89C51 і я просто писав програми для вільного ходу генератора імпульсів з 1 кГц і 10% робочого циклу, може у хлопців поглянути на нього, і скажіть мені, якщо це нормально чи щось не так. Примітка: Freq.osc .= 12 МГц і машинний цикл = 1 нам включають 89c51.mc орг 0 MOV P0, # 0 MOV TMOD, # 01H; таймера 0 режим 1 ЗНОВУ: SETB P0.0 P0.0 CLR ТЕЛЕФОНУЙТЕ DELAY JMP ЗНОВУ DELAY: MOV TH0, # FCH MOV TL0, # 17H SETB TR0 WAIT: JNB TF0, WAIT CLR TR0 CLR TF0 RET
який контролер ур використовуєте? вказати повне ім'я контролера в деяких trherre контролери шим inbult таким чином, щоб зробити легко код

Ви можете також використовувати PWM модуль, вбудований всередині цього контролера. читати дані листа 8051 PCA topc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back