в ASIC, як довго повинен сигнал скидання ведуть активні?

U

uil

Guest
Я хочу додати функцію в чіп для скидання модуль програмного забезпечення, але, я не знаю, як довго сигнал скидання слід проводити в приклад, на цей раз на 3 з половиною циклів, але, що принцип, на це? Велике спасибі!

Це залежить від того, як чіп призначений. Якщо ви тільки капці й використання асинхронного скидання для кожного з них, вам потрібно тільки один такт період. Ви повинні мати на увазі, що скидання не йти неактивним близько до активної краю годинник. Ви повинні гарантувати, що всі ваші чіп (за винятком пам'яті:)) правильно ініціалізований, тому подивитися на вашу ланцюг, якщо він потребує більш ніж один такт період. Це гарна практика, щоб розширити імпульс скидання на певну кількість тактів ..

Я зустрів випадку, використати три з половиною такту для м'якого перезавантаження. Я не знаю причин, тому що я думаю, що годинник достатньо для скидання функції. Чи є resons в серверний процес?

привіт, один цикл не є достатньо becoz ваш годинник краю може бути захоплення збій і привести всі проектні скидання. тому зазвичай скинути статус досить довго, і 3 годинами і половиною також Коротше кажучи, в моїй конструкції, то останні більш ніж 10 і більш за цикли вирішувати реальний статус скидання.

Але якщо скинути sigan тривати занадто довго, інженер-програміст не буде знати найближчі instrunctions буде недійсним, і міс операції. Як я можу це компроміс?

[Цитата = щ], але якщо скидання sigan тривати занадто довго, інженер-програміст не буде знати найближчі instrunctions буде недійсним, і міс операції. Як я можу це компроміс? [/Quote] Я думаю, що процес скидання Постановка інженер-програміст. Перед початком програми, вони будуть використовувати сигнал скидання закінчити скидання. Тому вони повинні знати, Точкою завершення скидання.

[Цитата = щ] Я хочу додати функцію в чіп для скидання модуль програмного забезпечення, але, я не знаю, як довго сигнал скидання слід проводити в приклад, на цей раз на 3 з половиною циклів, але, Що таке принцип на ньому? Велике спасибі !!![/quote] [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/COLOR] [/size] один такт достатньо, насправді, для скидання кілька ширина нс буде ефект, це до швидкодії внутрішнього регістра. але в синхронному дизайн, мінімальна ширина імпульсу один такт, тому, один такт достатньо. [Цитата = щ] Я хочу додати функцію в чіп для скидання модуль програмного забезпечення, але, я не знаю, як довго сигнал скидання слід проводити в приклад, на цей раз на 3 з половиною циклів, але, Що таке принцип на ньому? завдяки цитатою багато !!![/]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back