в якому говориться, у США мають найбільший IC робочих місць?

M

maninnet

Guest
в якому йдеться (крім СА і TX) у США мають найбільший IC робочих місць?будь ласка, вкажіть від 5 до 10 держав.

Це крапля Off дуже швидко після того, як ви Техасі та Каліфорнії в списку.Арізона (Фенікс), Вашингтон DC Area (якщо ви можете отримати допуск) та інші місця.Що конкретно вас цікавить

Дейв

Ну, я в AZ, вона не має багато можливостей, як те, що ви думали, як ви порівняйте Орегон, colorodo, АЗ?acctually існує статистики ви можете показати мені?

Я перш за все відбувається анекдотичні докази на ринку RFIC, без статистики.

Єдина реальна статистика, що представляють інтерес це може вам знайти роботу, де ви хочете жити.Я був би щасливий з www.indeed.com.Вони з працею заробляти собі зв'язки роботами на об'єктах, а також сумарні дані.Ви можете отримати RSS-канал, а також.Дейв

Нью-Йорк та магістра є хорошими.

maninnet пише:

Ну, я в AZ, вона не має багато можливостей, як те, що ви думали, як ви порівняйте Орегон, colorodo, АЗ?
acctually існує статистики ви можете показати мені?

ма і NY добре, але надто холодно і надто дорого, щоб жити

до blueroomelectronics:

"Краще не написати власне резюме", що ти маєш на увазі?ми повинні знайти деякі професійні писати для нас?

Чому Ви вилучили Каліфорнія і Техас?
Ті 2, як і раніше є кращим вибором.Але якщо ви наполягаєте, MA (як зв'язок ,...) є наступна краще.В іншому випадку, AZ, наступний.Ну, Нью-Йорк і п може бути наступною.Може бути, є якісь шанси в Західній Австралії.

CA занадто дорогим, AZ занадто гарячою, Массачусетс, Нью-Йорк дуже холодно і дорогими, TX може бути найбільш підходящим, я jwant знати, CO, Орегон і Північна Кароліна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back