в чому різниця між отримати петлю і близьким отримати петля

A

achilles.wang

Guest
У деяких схемах зворотного зв'язку, ми часто використовуємо отримати петлю і близьких цикл gain.Would Скажіть, будь ласка, різницю між ними? а іноді, ми намагаємося тримати петлевого посилення постійною, то чому? спасибі за кожною пропозицією!

Ви можете отримати відповідь від зворотного зв'язку керівника в книгах схемотехніки.

Loop Gain = AB (також звані відкриті отримати петлю) Closed Loop Gain = / (1 + АВ)

[Цитата = wky] Loop Gain = AB (також звані відкриті отримати петлю) Closed Loop Gain = / (1 + АВ) [/ цитата] розімкнутої посилення не AB, в той час як B є коефіцієнт зворотного зв'язку.

Взагалі speeking ми використовуємо негативний зворотний зв'язок, щоб сформувати замкнутий контур з тієї причини, стабільності системи і пропускної здатності. Петлевого посилення є однією з характеристик системи, якщо вона змінюється, система стає часом варіант, що приносить багато клопоту, щоб процедура моделювання. Для подальшого дослідження, Ви можете подивитися їх у деяких аналогових електронних книг і підручників теорії управління

Дякуємо за всіх вас. я можу зробити такий висновок: розімкнутої посилення, Б коефіцієнта зворотного зв'язку, петля посилення AB і близьким отримати цикл / (1 + АВ). це правильно? ми використовуємо вихідної напруги, як негативний сигнал зворотного зв'язку, коли ми хочемо зберегти вихідну напругу постійного перемикання в дизайні харчування. легко обчислити Б, але, як обчислити петлевого посилення? У дизайні інших, вони часто використовують всі види компенсацій, щоб отримати хороший gain_phase циклу стабільності, як це зробити? З повагою,

Петлевого посилення достатньо, щоб визначити запас по фазі або отримати маржу. Що стосується "як", це залежить від того, якою системою ви розробляєте. Взагалі, це можна зробити наступним чином: 1. знайти «петлі» в системі. 2. Виберіть точку, щоб скоротити й ELOOP і споживачів ін'єкційних "джерело змінного струму" в петлю. остерігатися, щоб не тривожний все зміщення в ланцюзі, коли ви це робите. 3. Перевірте Боде посилення і фази і визначити, де поставити нуль або полюс в системі 4. Роблячи компенсатор дизайн відповідно до 3 Ну, я думаю, що ви отримаєте кращу книгу для деталей сюди, оскільки Є багато трюків при цьому від 1 до 4:)

Ви можете отримати відповідь від зворотного зв'язку керівника в книгах схемотехніки.

Див. розділ 8 "Switchmode харчування Довiдник" Кіт Біллінгс PM мене, якщо книга не тут, я завантажити його. З повагою

Дякуємо за всіх вас. насправді, у мене є багато книг про зворотний зв'язок. але я не знаю, як використовувати ці теорії в моїй конструкції. Наприклад, я дизайн зворотного ходу DC-DC перетворювач. я просто зробити вихідний напруга як сигнал зворотного зв'язку. яким чином компенсувати, щоб зробити його роботу краще? Дорогі і Regnum, я радий бачити цю главу, як ви сказали. thans за вашу доброту,

Ви повинні дізнатися деякі про часті компенсації, я думаю, що це добре для вас.

Цикл посилення посилення зворотним зв'язком і закрити отримати цикл габаритні посилення схеми ви аналізуєте.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back