віртуоза проблема налаштування макета

F

fanshuo

Guest
Привіт,
Я використовую Віртуоз 6,1 зараз.Коли я почала Layout.xl є повідомлення про те,

Є Немає 'validlayers ", визначені в обмеженні групи" VirtuosoDefaultExtractorsetup "для використання віртуоза XL, щоб додати обмеження" validlayers "до" обмеження група VirtuosoDefaultExtractorsetup' в 'XXX'

Хоча я все ще можу відкрити вікно макета, немає шарів на панелі LSW, і коли я спробував запустити "генерувати від джерела" функції, він попереджає, що
"Ліцензія на VLX_XL потрібно, але не може бути витягнутий"

нічого не відомо про причини проблеми?

"Ліцензія на VLX_XL потрібно, але не може бути витягнутий"натяк.Також ви, ймовірно, НЕ display.drf у вашій локальній папці каденції, Thats, чому Theres No шарів у LSW.

Було б дивно, так як я використовую сервер в університеті
і у мене немає ніяких проблем з ліцензією АДЕ XL

Чи є які-небудь спеціальні настройки для цієї ліцензії?

Я поставив display.drf файлу в моїй каденції починаючи бібліотеці, але, здається, не допомагає

Переконайтеся, що належне techfile додається до макету

Я тільки помітив, у вас є проблема з VXL ліцензію, але не АДЕ-XL.Вони є двома окремими функціями.Перевірте вашу ліцензію демона, щоб побачити, якщо у вас дійсно є Virtuoso_Layout_Suite_XL або _GXL ліцензія, і якщо так, то як багато місця є в наявності і використанні.Або у вас немає ліцензії, або занадто багато людей за допомогою інструменту в той же час.

Я сподіваюся, Ur рідше робіт cdsinit і cds.lib?Переконайтеся, що у всіх є основні файли, необхідні ...
WID чи перевірити вашу batchmates ..якщо її працює на них ...

oermens пише:

Я тільки помітив, у вас є проблема з VXL ліцензію, але не АДЕ-XL.
Вони є двома окремими функціями.
Перевірте вашу ліцензію демона, щоб побачити, якщо у вас дійсно є Virtuoso_Layout_Suite_XL або _GXL ліцензія, і якщо так, то як багато місця є в наявності і використанні.
Або у вас немає ліцензії, або занадто багато людей за допомогою інструменту в той же час.

Тип терміналу:

Cat your_license_file.lic | Grep XL

і переконайтеся, Theres рядки, такі як:

ВПЕРШЕ Virtuoso_Layout_Suite_GXL <daemon> <version> <expiration Date> <номер licenses> \

Я просто вирішив problem.It відбувається тому, що бібліотека при неправильному Techlib.
Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back