Я хочу контролювати чіп, який називається PCL841 і його можна знайти в Інтернеті http://www.advantech.com/ . Чіп отримує значення температури від котла, і я хочу, щоб управляти чіпом, наприклад, "отримувати значення через кожні п'ять хвилин".
Я пішов на сайт і шукали PCL841. PCL841 є картою ПК інтерфейс, який спілкується з CAN-контролерів, вона не має нічого спільного з RS-232. Ви можете використовувати цю карту для зв'язку з мікроконтролерами, які CAN контролера. Ви програміст вікна я маю на увазі у вас є Visual Basic навичок програмування? якщо ви хочете прочитати temprature кожні 5 хвилин ви можете спокійно використовувати RS-232, що набагато простіше і cheaper.if ви хочете використовувати порт RS-232 Вам не потрібно PCL841. Сказавши, що рівень шуму середовищі, також важливо. скільки шуму у вас там? і те, що відстань між комп'ютером і датчиком?
Я рекомендую MSComm об'єкта, а не писати свої власні ActiveX або DLL файл. Крім того, ви можете спробувати, щоб winio.dll щоб полегшити ваші RS-232 прикладного програмування.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.