візуальний базовий інтерфейс і RS232 контролю

будь-під контролю, ви хочете спілкуватися з іншого комп'ютера, чіп або ... ?

Я хочу контролювати чіп, який називається PCL841 і його можна знайти в Інтернеті http://www.advantech.com/ . Чіп отримує значення температури від котла, і я хочу, щоб управляти чіпом, наприклад, "отримувати значення через кожні п'ять хвилин".

Я пішов на сайт і шукали PCL841. PCL841 є картою ПК інтерфейс, який спілкується з CAN-контролерів, вона не має нічого спільного з RS-232. Ви можете використовувати цю карту для зв'язку з мікроконтролерами, які CAN контролера. Ви програміст вікна я маю на увазі у вас є Visual Basic навичок програмування? якщо ви хочете прочитати temprature кожні 5 хвилин ви можете спокійно використовувати RS-232, що набагато простіше і cheaper.if ви хочете використовувати порт RS-232 Вам не потрібно PCL841. Сказавши, що рівень шуму середовищі, також важливо. скільки шуму у вас там? і те, що відстань між комп'ютером і датчиком?

Я рекомендую MSComm об'єкта, а не писати свої власні ActiveX або DLL файл. Крім того, ви можете спробувати, щоб winio.dll щоб полегшити ваші RS-232 прикладного програмування.

Якщо CAN є обов'язковим ви можете вкласти деякі microcontroler з обома можна rs232 (деякі PIC наприклад) і робити саме те, чого ви хочете.

Ви можете використовувати CreateFile (..), WriteFile ReadFile (...), (...) Win32 API, на MSDN і як ви можете викликати API, з VisualBasic ADM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back