відслідковування транспортних засобів з GPS / GPRS

D

diederick

Guest
Шановні учасники форуму,

Я сподіваюся, що це правильний південь форум з цього питання.

Нещодавно я здійснив доказ концепції транспортного засобу відстеження рішень з використанням Мап Google і N95 смарт-телефону.
Тепер я хотів
би розмістити це рішення на флот / - 100 транспортних засобів, і я шукаю дешеві, міцні, присвячений модуль, який буде надавати GPS / GPRS.Після деякого пошуку я виявив, що G-548R (http://www.made-in-china.com/china-products/productviewdoCmrBXAnxVc/GSM-GPRS-GPS-Modem-G-548R-.html), який заснований на Simcom модуль SIM548Z.

Цей модуль, як видається, робить саме те, що мені потрібно, і я замовив для тестування.Після тестування я зіткнувся з труднощами і постачальника, як видається, не в змозі мені допомогти.Я сподіваюся, що тут хто-небудь може дати мені кілька підказок про те, як рухатися далі.В кінці кінців я думаю те, що я намагаюся робити це досить часто буває, не справедливо мені сотні транспортних засобів відстеження рішень там.

Мої питання:
1.цей пристрій підходить для моїх цілей?(відправлення довготі і широті з віддаленим сервером через GPRS кожну хвилину або близько того).Або ви поради мені поглянути на інші країни з низьким рівнем бюджетної локатори?
2.робить НА commandset підтримує какой-то цикл?(це необхідно для відправки місце кожну хвилину)
3.Чи можу я зберегти конфіг где-то на флеш-пристрої, щоб пристрій починає відправку його місце розташування після запуску холодного двигуна без втручання людини?
4.Є деякі examplecode там для такого роду речі?Я знайшов дуже мало інформації про такого роду програм.

Я намагаюся тримати цей пост короткі строки, але я можу уявити коду я до сих пор.

Спасибо заранее за будь-яку допомогу,

Diederick

diederick писав:

1.
цей пристрій підходить для моїх цілей?
(відправлення довготі і широті з віддаленим сервером через GPRS кожну хвилину або близько того).
Або ви поради мені поглянути на інші країни з низьким рівнем бюджетної локатори?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back