відправка charcter з клавіатури і відображення на РК-дисплеї

A

anupriya

Guest
Хай всім, мені потрібно зробити модуль, в якому колись користувач набирає на клавіатурі, ці символи повинні бути simultaniously з'являються в ЖК-дисплей. Я вже зробив модуль РК-дисплей так що я в порядку з тієї частини, хтось може сказати, як читати символ з клавіатури, і відправити його на РК-дисплеї. Мені потрібно, щоб зробити цей модуль в c8051f020 використанням поки з мовою

Що клавіатури, комп'ютера або будь-якого іншого? Я C файли для роботи з ПК kayboard на MCU. Mr.Cube

Хай, Я використовую комп'ютер keycoard тільки сер, може у Надішліть мені ур файлів завдяки Bye

Хай всім, я інтерфейс клавіатури і РК-дисплей з 8051, у мене є DLL для РК-дисплей, але не для клавіатури 4x4 матриці, хто може запропонувати мені DLL для клавіатури 4x4 матриці. дякую U

Привіт anupriya, який компілятор ви використовуєте? Я пошлю вам проект протягом кількох днів (повинні знайти його першим). З повагою, Mr.Cube

Привіт, Адам Chapweske надає багато корисної інформації (на мій погляд) на клавіатури і миші взаємодії. Інформація ПІК заснована але загальна інформація метою він забезпечує було б корисно для будь-якого типу мікроконтролера (знову ж таки, на мій погляд). http://panda.cs.ndsu.nodak.edu/% 7Eachapwes/PICmicro / З повагою, Стів

Інтерфейс 8051 з клавіатури за допомогою послідовного порту. клавіатура не буде посилати код ASCII. Перетворення коду відправити по клавіатурі ASCII код. Потім відправити його і LCD можете зробити це легко

Пошук для PS / 2 для клавіатури connect1on є проект про 1nterfac1ng на EPE серпня 2004

Здравствуйте, сер, я роблю РК дисплей і клавіатура інтерфейс для PC клавіатури і клавіатури 4x4 матриці може будь запропонувати мені DLL для клавіатури 4x4 матриці дякую U

Який компілятор і використовувати? (Що ви маєте на увазі DLL??) Я C код для клавіатури ПК, у мене дуже багато роботи зараз, тому я завжди забули завантажити файл, коли я прийшов додому пізно, вибачте (сподіваюся, я буду пам'ятати сьогодні). Mr.Cube

Здравствуйте, сер, я використовую Keil compiller для своєї програми. DLL (Dynamic Lib посилання) я маю на увазі в якій я моделювання з використанням ПК себе без використання реальних LCD для тестування мого codes.like мудрий мені потрібно DLL для клавіатури 4x4 матриці. дякую U

Ось проект з клавіатури ПК. Якщо у Вас є питання, просто запитайте. З повагою, Mr.Cube

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back