відправка смс з PIC 16F84

G

greenwilly

Guest
може хто допоможе мені з інформацією про те, як йти про цей проект нею 3-го курсу студент електричних інженерних

Я думаю, найбільш простим є зробити це з Siemens Mobile, тому що вони використовують асинхронний послідовний канал зв'язку. Nokias використовувати FBUS / MBUS, трохи складніше. Ви повинні використовувати АТ-команди, пошук Google: наприклад: http://adavid.uw.hu/raktar/atsiemens.pdf гіпертерміналу емулятор може допомогти вам спробувати команди, як вони працюють.

Ви можете знайти все, що вам потрібно близько SMS в книзі під назвою "Розробка мобільних додатків з SMS-і SIM Toolkit" Скотта Б. Guthery і Мері Дж. Кронін. На жаль я не міг прикріпити його тут, але якщо вам потрібно надіслати мені запит по електронній пошті і я вишлю Вам PDF версію цієї книги.

[Цитата = Roma_te] Ви можете знайти все, що вам потрібно близько SMS в книзі під назвою "Розробка мобільних додатків з SMS-і SIM Toolkit" Скотта Б. Guthery і Мері Дж. Кронін. На жаль я не міг прикріпити його тут, але якщо вам потрібно надіслати мені запит по електронній пошті і я вишлю Вам PDF версію цієї книги. [/QUOTE] спасибі я був би вдячний, якщо Ви могли б його електронною поштою мені adrress є [електронна пошта ] wilsonr@arc.agric.za [/ електронної пошти]

helllo я хочу побудувати той самий проект, як проект greenwilly .. Ви можете поділитися книгою "розробки мобільних додатків з SMS-і SIM Toolkit" зі мною? я дуже ціную вашу допомогу .. я сподіваюся почути від Вас як можна швидше .. thankQ ----> Моя електронна пошта [електронної пошти] BUDAK_JOKERJB@YAHOO.COM [/ електронної пошти]

[Цитата] Nokias використовувати FBUS / MBUS, трохи складніше. [/ Цитата] Деякі нові Nokia телефони підтримують AT команд. 16F84 не вказав UART так що вам доведеться відправляти і отримувати послідовні дані в програмному забезпеченні.

я також потребують цій книзі ... будь ласка, напишіть це: moazzamshafique (на) hotmail.com

[Цитата] 16F84 не вказав UART так що вам доведеться відправляти і отримувати послідовні дані в програмному забезпеченні. [/ Цитата] Ви маєте на увазі, що я не можу відправити смс прямо на мобільний телефон.?? Дякуємо за допомогу

[Цитата = seadolphine2000] [цитата] 16F84 не вказав UART так що вам доведеться відправляти і отримувати послідовні дані в програмному забезпеченні. [/ Цитата] Ви маєте на увазі, що я не можу відправити смс прямо на мобільний телефон.?? Дякуємо за допомогу [/ цитата] Ви можете зробити UART зв'язку з використанням 16F84. Ви повинні будете використовувати bitbanging техніки та 16F84 працює на 4 МГц, ви не можете добитися хорошої комунікації вище 9600 бод. Я б запропонував вам використовувати 16F628A який має внутрішній UART. Зазвичай за умовчанням бод рейтингу з мобільних телефонів 19200 бод. Ура Раві

привіт ... я успішної відправки смс використанням PIC16F84A .. --- Те, що перший телефон або модем у хочу використовувати. --- Другий телефон або модем повинен мати в розпорядження третьої --- якщо використовувати PIC16F84A повинні використовувати 8 МГц, оскільки швидкість. Четверте --- що languase у хочу використовувати. (MPLAB, PIC BASIC PRO, C, ПРОТОН) 5 ----- і повинно знати про серійні комунікацію. сподіваюся, що це допоможе u. вибачте за мій поганий англійська ...

[Цитата = greenwilly] може хто допоможе мені з інформацією про те, як йти про цей проект нею 3-й рік електричної студент інженерного [/ цитата] Ви повинні вибрати інший ПІК, таких як 16F876, з його допомогою ви можете відправити SMS-Ань виведення його на РК-дисплей. Для підключення телефону до ПОС, см.: http://www.panuworld.net/nuukiaworld/hardware/cables/fbus.htm Якщо ваш телефон підтримує AT команди, все дуже просто. Якщо ви використовуєте телефон Nokia, ви не можете використовувати AT команди необхідно вам Nokia SDK. Для отримання додаткової інформації, відвідайте сайт: www.nokia.com

[Цитата] Я думаю, найбільш простим є зробити це з Siemens Mobile, тому що вони використовують асинхронний послідовний канал зв'язку. Nokias використовувати FBUS / MBUS, трохи складніше. [/ Цитата] Насправді Nokia FBUS такий же, як Siemens асинхронної послідовної зв'язку! І Nokia є використання AT-команд теж!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back