відображення меню завжди в моєму моніторі ....

D

DavidNelly

Guest
Привіт колеги,
Моя ЕЛТ-моніторів (Samsung, SyncMaster 753 DFX), то меню завжди відображається і на всіх передніх перемикачів управління (мікроперемикачів) є ОК.
Будь-яка ідея?будь ласка.
Спасибо за ваш час.

Fundacja Mozilla zadziwiła świat ogłaszając, że nie przedłużyła trwającego od lat lukratywnego partnerstwa z Google i podpisała umowę z Yahoo, którego wyszukiwarka będzie teraz domyślna w przeglądarce Firefox przynajmniej w USA.

Read more...

Це загальна проблема з багатьма з моніторів у силу віку ....Ваш старий??Як давно це було у використанні??

для цього спробуйте натисненням кнопки меню багато разів, і якщо вона зникає вам пощастить інакше ви просто повинні змиритися з цим або дати вашим монітором для обслуговування ....

Привіт А. Ананд,
Спасибо за ваш коментар.
Шахта не дуже старий.Мова йде про 1 рік.
І я вже перевірила мікро вимикачів.Вони ОК.
У будь-якому випадку, будь ласка, допоможіть хто experieced така проблема.
Спасибо

мій друг відчував такою ж проблемою і його монітор був старий ....Як правило, через пилу ....це шорти якусь частину на деякий час ....він очистіть якраз і проблема виникає для Didn't коли-небудь ...Потім він вискочив знову ....

Для мене у мене були аналогічні проблеми, але вирішити нестійкості відбувається по всій друкованої плати з сильною лупи.якщо припой плями знаходяться в казці сказати, щілини у ньому, я б resolder них.Тепер моя монітора є скеля.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back