відкритим стоком / колектором драйвер??

X

xczms

Guest
Я займаюся дизайном додатків платформи GPRS модуль MC35i, тепер у мене є деякі проблеми на дизайн IGH контактний, електронні опису цього висновку є: форма сигналу і рівень: Р. ≈ 100k, CI ≈ 1nF VILmax = 0,5 В при Imax = 20 мкА-VOpenmax = 2,3 ON ~~~|____|~~~ активний низький> 100 мс коментар: Цей сигнал перемикається мобільного ПЗ. Ця лінія повинна визначатися за низькими відкритий колектор або відкритий колектор водій. може хто допоможе мені з відкритим стоком / колектором драйвер? , Як це здійснити, ви можете порекомендувати мені кілька чіпсетів? спасибі

Просто використовуйте BSS138 або аналогічні низькою напругою MOSFET поріг. Покладіть сток в контактних модулів, витік до GND, і ворота на контролер або як ви використовувати для управління цим модулем. 0-1-0 імпульс на ворота дасть бажаного 1-0-1 імпульс для запуску модуля. Просто дотримуватися тривалість імпульсу, як вказано в таблиці. Ворота сумісний як з 5В і 3В логічних рівнів. / Pisoiu

Потім я могла використовувати транзистор, як 9013?

[Цитата = xczms], то я могла використовувати транзистор, як 9013? [/ Цитата] Я не знаю, параметри цього транзистора, але якщо це низьке енергоспоживання і, якщо її порогове напруга (вказано в його специфікацію) знаходиться під мінімальним "1" напругою пристрій використовується для управління модуля, ви можете використовувати його. Звичайно, ви також можете використовувати біполярний транзистор замість MOSFET, але для цього ви повинні додати резистор послідовно з базою. / Pisoiu

якщо я використовую BSS138, Шоуду я використовувати підтягаючий опір сток PIN-код? і VOpenmax = 2,3 засобами високого рівня, що ipnut на модуль не може бути вищою, ніж це, чи не так?

[Цитата = xczms], якщо я використовую BSS138, Шоуду я використовувати підтягаючий опір сток PIN-код? і VOpenmax = 2,3 засобами високого рівня, що ipnut на модуль не може бути вищою, ніж це, чи не так? [/ цитата] Як правило, що резистор знаходиться всередині модему. Перевірте дані, і якщо він говорить, що виведення під'їхав, не використовуйте зовнішній резистор між стоком і VCC. Якщо висновок внутрішньо не зупинився (як-то я сумніваюся в цьому), а потім покласти 1kohm між стоком і VCC. Vopenmax = 2,3 означає, що напруга на що контакт не повинен перевищувати 2,3 г в сенсі commnd. Використовуйте BSS138 і він буде працювати. Сподіваюся, що це тепер ясно. / Pisoiu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back