вхідних і вихідних контактів в каденцію

U

urian

Guest
Привіт, є я використовую IC5141 і хочуть побудувати зміщення модуль для моєї comp.The схема є, як показано нижче. Вхід i50u це підключити до зовнішнього 50uA ідеальне джерело струму і comp_bias є вихідним контактом який з'єднує напруга зсуву на хвості джерела струму. Коли я натискання зберегти, CIW показує неправильне повідомлення так: [я] ПОМИЛКА:. Незаконне посиланням автобус - не можуть скористатися "" з чистого "i50u" [/I] Здається, що контакти comp_bias і i50u не може підключитися together.But Я дуже хочу, щоб експортувати comp_bias як this.How для досягнення цієї мети без помилок, згаданих ic5141? Thx заздалегідь.

Ви не можете підключити два контакти з різними іменами на одному проводі. Ви можете ввести посаду з 0В або ви не могли б ви використовувати "cds_thru" компонент в "основні" Бібліотека для поділу двох мереж.

THX, JoannesPaulus Що ж, це компонент "cds_thru" мають жодного впливу на оформлення та tapeout?

Вона має властивість lvsIgnore встановлено в TRUE, тому воно не повинно впливати на макет (і, звичайно, К). У всякому разі, загалом, це не є доброю практикою дизайну, щоб дати чисту двома різними іменами. Якщо ваша конструкція дозволяє, ви можете додати діод підключений NMOS (або серії вимикання перемикача) між i50u і стоком TN0, щоб уникнути питання в цілому!

Великий і THX так багато, я додаю діод підключений NMOS і немає again.But повідомлення про помилку, я задаюся питанням, чи є деякі спец. про транзистор? Furthemore, ви знаєте, де знаходиться керівництво PDF-файл для базової бібліотеки, я хочу знати подробиці про cds_thru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back