вхідний перемикач з світлодіодом в серії

P

patrickyeow

Guest
Хай, У мене проблема: зазвичай люди використовують резистор підтяжки 10kohm для введення ПОС, якщо я хочу підключити світлодіод в серії з перемикачем (як індикатора), 10 кОм резистор буде надто високою ... струм занадто малий для світлодіодних я можу просто змінити 10кОм резистор 300ohm? Чи буде він збиток ПІК? і чи є краще представлення для здійснення цього?

300 Ом не зашкодить Рис. Pic напруга харчування? це перемикач включення безперервно або на мить П. Ашок Кумар

ПІК напруга живлення 5В (877a) ... перемикач включається безперервно ... поки я натискаю перемикач знову ... спасибі за допомогу ур:-D

Ви кажете, що ви хочете, щоб зв'язатися 300 Ом резистор і призвело до входу ПІК Мінкультури Росії, немає ніяких проблем з цим з ПОС, але залежно від того, що диски, вхід у вас може бути проблема. 10k використовується тому, що будь-який пристрій буде в змозі прогодувати, що вхідний опір з 0.5mA і зміни стану контактний, з іншого боку, при підключенні низькою резистора то пристрій, диски, контактний, можливо, не в змозі забезпечити всі тат струму. Все, що було сказано, тому що ви використовуєте тільки перейти до забезпечують напругу на контактний ви можете використовувати будь-який резистора, перемикач не матиме проблеми її рушійною силою. Алекс

Я використовую 1K резистор для ж стані, в моїй схеми ... його працює нормально ... Led яскравості також, здається, добре ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back