вузол "w_44_71 #" у чарівний інструмент макета

0

020170

Guest
Я використовував інструмент maigc макет дизайну "р і н міс Інвертор". Вчора ввечері я витягнув інвертор макет на пряність моделі.
a.jpg
_____________________________________________________ * SPICE3 файл, створений з inverter2.ext - технологія: scmos M0 a_63_30 # a_59_49 # # a_53_72 Vdd pfet з = 8і л = 1u + оголошення = 0p PD = 0u як = 0p пс = 0u М1 a_63_30 # a_59_49 # # a_52_30 Gnd nfet з = 4u л = 1u + AD = 0p PD = 0u як = 0p пс = 0u C0 a_52_30 # GND 7.1fF C1 a_63_30 # GND 7,2 FF C2 a_53_72 # GND 11.0fF C3 a_59_49 # GND 5.3fF C4 w_44_71 # GND 34.9fF ** Плавучі я не зрозумів, що зробив C4 маю на увазі. вузлі С4 ", w_44_71 #", не пов'язане нічого. де я можу пов'язати її з? і що ж це означає? крім того, я не розумію "** плаваюча", хоча це не важливо, я відчуваю, знаючи про це. Я буду вдячний, якщо ви мені допомогти пс. плаваючою конденсатора тільки сталося, коли я встановив лямбда = 0,5. але чому? чарівний інструмент настільки підручник інструмент так, що я не можу допомогти використанням мінімального розміру лямбда = 0,5, магія не допускається нижче мінімального значення лямбда ніж на 0,5

Я дійсно не розумію, чому інструмент кличе конденсатор як плаваючі, коли він показав два вузли для конденсатора w_44_71 # і GND. Ну, плавальних засобів, що один з терміналів будь-якого пристрою не підключені в будь-якому місці. Може бути, це причина, чому ваш інструмент зв'язав його за замовчуванням GND мережі.

Чому не у докласти магія макет у вигляді картинки .. це може бути дійсно допомогти. Нещодавно у мене було багато з цих проблем, так що я міг вам допомогти. srivats

Привіт, 020170 Хоча я не можу відповісти на ваше запитання, я haved впізнав одного з ваших контактів mistake.The дифузія повинна в активній області, правильно? Це dosn't сенсу в моїх очах. З повагою flyankh [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 26 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Тепер я думаю, я знайшов точку: Ваш Nwell підключений до VDD я теж думаю, у вас немає, так? Nwell плаває ..... Тепер ви можете здогадатися, що С4 і де з плаваючою точкою? Це дуже важливо, man.The MOSFET має 4-контактний прилад, ви повинні дозволити бек-ворота плаваючим. З повагою flyankh [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/ колір] [/ розмір] І ще один момент: Ви бачили GND-GND шапка Насправді, він говорить вам, що ваш GND немає підключених до Psub і Psub є дійсно (чи фізичної) GND, тому N-типу MOSFET бек-ворота плаваючою теж:) З повагою flyankh

спасибі, flyankh але мені шкода, хтось казав мені докладно про плаваючою кришки я буду чекати кого-то, щоб відповісти на моє запитання на тиждень. якщо ні, то я рекомендую вам.

Привіт, 020170 Це не matter.I думаю, що моя відповідь може бути довіри і clearly.If у вас є питання про це, ви можете написати його out.Let обговоримо це, ОК Час-гроші, людина:) З повагою flyankh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back