вставити перевірку проблеми

L

ls000rhb

Guest
Перед установкою перевірки ланцюга, я використовую команду set_dont_use "sdff", щоб уникнути сканування ТФ, що використовуються в design.however, при вставці сканування, тому що команда set_dont_use раніше, сканування DFFs не може замінити DFFs. Що я повинен робити?
як вирішити проблему?

перший синтезувати дизайн dont_use атрибут SDFF.Як тільки у отримати остаточні синтезовані netlsit задовольнити Ваші труднощі, перейдіть на другому проході.в тому, що видалити dont_use на SDFF включити перевірку.я думаю, що це буде працювати.

Але я вважаю за краще використовувати Ментор інструменти для сканування вставки, оскільки вони більш потужні.Або хай сканування вставки зроблено шляхом зворотного кінця, де сканування включити поряд з ливарного тестових структур.

Для спрощення роботи можна видалити dont_use атрибут "SDFF", сканування аналог ДФФ.

Не турбуйтеся про в синтезі scanable ДФФ буде використовуватися.Якщо ви встановите області 0, ДФФ буде використовуватися замість його scanable колегою.(Звичайно ДФФ менше).

Тоді ви могли б отримати роботу в єдиному середовищі.

як видалити dont_use атрибут? що команда потрібна? дякую вперед

silencer3, у мене є питання, чи можна дозволити сканування вставки зробити шляхом зворотного кінця, як ви можете знати терміни добре, вам все одно доведеться використовувати постійного контролю, проте, якщо терміни це погано, ви повинні знову ресинтезу, робота задній кінець губиться?

ls000rhb пише:

як видалити dont_use атрибут? що команда потрібна? дякую вперед

Цитата:

silencer3, у мене є питання, чи можна дозволити сканування вставки зробити шляхом зворотного кінця, як ви можете знати терміни добре, вам все одно доведеться використовувати постійного контролю, проте, якщо терміни це погано, ви повинні знову ресинтезу, робота задній кінець губиться?

У макет, ви можете використовувати функцію порядок виправити проведе порушення

На мій погляд, можна використовувати один крок компіляції стратегії.
вставити DFT (сканування) prototol, таких як сканування сканування портів ланцюга сканування, чи не так сканування
визначити сканування годинник,
обмеження вашої конструкції.
і синтезу інструмент може зробити її готовою до вас.
зразок команди: збирати сканування (IN DC);

Якщо ви використовуєте DC, ви можете використовувати команди: set_scan_element

хороша тема і хороші відповіді, спасибі велике.
До речі, як використовувати наставник ДПФ потоку DC?

Я віддаю перевагу методу, зазначеного luancao.я думаю, його простіше вставити перевірку тригерів

Привіт,

Я думаю, funzero метод найкраще підходить для сканування вставки
DC забезпечує всі команди для цього
При використанні компіляції сканування команди DC примірник SDFF і покласти scan_in і test_se всіх SDFF в "0"
потім з insert_dft команди DC внести дані сканування по шляху сканування
конфігурації.Конфігурація визначається перш insert_dft або інші команди
як drc_dft (ДПФ перевірити правила дизайну)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back