виявлення стільникового телефону сигнал виклику

B

baby_1

Guest
Привіт, як можна виявити стільниковий телефон сигнал виклику? замикання або яких-небудь пояснень

Завдяки dv_sa559 але я не хочу, щоб виявити сигнал телефонного дзвінка я хочу, щоб виявити мобільний телефон сигналу виклику

Стільниковий телефон виклику детектор http://www.redcircuits.com/Page47.htm
CellularDet.GIF

Що приймача ви використовуєте для визначення кільце з вашого мобільного телефону? якщо ви використовуєте uController, ви просто використовувати один транзистор зумер або коливання стільникового телефону

Що приймальнику ви використовуєте для визначення кільце з вашого мобільного телефону? якщо ви використовуєте uController, ви просто використовувати один транзистор зумер або коливання стільниковий телефон
Будь ласка, чи можете ви дати більш докладно про одне транзисторі звукового сигналу?

Будь ласка, чи можете ви дати більш докладно про одне транзисторі звукового сигналу
я коли-небудь робив проект інтерфейсу за допомогою телефону CDMA або GSM телефон, який я зазвичай використовую Nokia, Kyocera, Ericsson, .. , Коли вхідний дзвінок видав низький логічний вихід з вимогами гучність дзвінка повинна бути максимальною

Для цього він повинен відкрити телефон і встановити з'єднання. Звичайно, і це одне з рішень, чому б і ні.

Привіт чи підхід, щоб знайти тільки детектор дзвінка?

Привіт чи підхід, щоб знайти тільки детектор сигналу виклику
Як це тільки сигнал виклику детектор? У моєму повідомленні № 4 схема буде виявити сигнал виклику. Світлодіод буде блимати кілька секунд до початку телефонний дзвінок.

Для цього він повинен відкрити телефон і встановити з'єднання. Звичайно, і це одне з рішень, чому б і ні.
Це, безумовно, є одним із способів багато способів, які могли б допомогти йому для розгляду та прийняття відповідного проекту, який він створив.

Як ви знаєте, відправки даних в деяких пакетах і ця схема виявлення енергія цих packets.while дзвонить і говорить з мобільного телефону ви бачите вихід з цього ланцюга завжди blink.and не тільки виявити сигнал виклику

Коли телефон перебуває в режимі очікування, без активного виклику, що може статися? Перше кільце потім активувати дзвінок. Це проста схема спробувати. При встановленні виклику (дзвінок), потужність сигналу відрізняється.

Там немає легко виявити сигнал виклику в зв'язку GSM. Показав схему можна розглядати як "RF діяльності» індикатора. Це спрацює, якщо визнає, телефон вхідні дзвінки, але і на домашнє господарство обмін даними із станцією GSM бази, відправка / отримання SMS та інші заходи. Ніяких шансів виявити дзвінки вибірково.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back