B
baby_1
Guest
Привіт, як можна виявити стільниковий телефон сигнал виклику? замикання або яких-небудь пояснень
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Будь ласка, чи можете ви дати більш докладно про одне транзисторі звукового сигналу?Що приймальнику ви використовуєте для визначення кільце з вашого мобільного телефону? якщо ви використовуєте uController, ви просто використовувати один транзистор зумер або коливання стільниковий телефон
я коли-небудь робив проект інтерфейсу за допомогою телефону CDMA або GSM телефон, який я зазвичай використовую Nokia, Kyocera, Ericsson, .. , Коли вхідний дзвінок видав низький логічний вихід з вимогами гучність дзвінка повинна бути максимальноюБудь ласка, чи можете ви дати більш докладно про одне транзисторі звукового сигналу
Як це тільки сигнал виклику детектор? У моєму повідомленні № 4 схема буде виявити сигнал виклику. Світлодіод буде блимати кілька секунд до початку телефонний дзвінок.Привіт чи підхід, щоб знайти тільки детектор сигналу виклику
Це, безумовно, є одним із способів багато способів, які могли б допомогти йому для розгляду та прийняття відповідного проекту, який він створив.Для цього він повинен відкрити телефон і встановити з'єднання. Звичайно, і це одне з рішень, чому б і ні.
Так, я згоден з цим.