вихід DCM витоку всередині FPGA на вхід?

T

tiger_shark

Guest
Привіт ще раз,

У мене є інший quesiton для вас.Я використовую спартанських 3-1500 та години, використовуючи 108 МГц XTAL.Годинники йдуть прямо в DCM і 27,54 створюються.Однак, коли я зонда годинник контактний вхід на FPGA, я бачу, шпори, 27 і 54 і 81 там.Максимальна тактова частота на дошці 108 МГц.

Хто-небудь знає, або не цілком можливо, що вихід DCM всередині FPGA відображає назад (витоку) на вхід і ось що я бачу?

Спасибо заранее,
З повагою - TS

Привіт tiger_shark,

108MHz кристал, який ви використовуєте обертони crytsal - швидше за все з основним з 27MHz.Так що це третій забарвлення.

У ході операції кристала обертон, основні б бути ослаблені, але не дорівнює нулю.

Мені здається, це є підставою для шпор.
Коментарі вітаються.

Гирі

Привіт,

Дякуємо за comnent.Це дійсно гарна підказка, і спасибі за обмін її.Тим не менше, у моєму випадку, я зараз синхронізації ланцюга за допомогою тонкої генератор сигналу, який не підганяти, гармонійні частоти.Якщо FPGA вимкнено, ні підганяти, гармонії видно на сигнали часу, але коли FPGA працює, потворні речі спостерігається на годинник ...

Спасибі,
TS

виглядає дещо розташування проблема, можливо, буде потрібно для фільтрації FPGA харчування і покласти хороші конденсатори обходу біля неї, Мабі підключень землі не гарні, а також Мабі у вас є міркування про вашого годинника лінії через поганий припинення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back