високим вхідним опором і буферних

D

davyzhu

Guest
Привіт, я знайшов пропозицію "операційний підсилювач має високий вхідний опір, це означає, що його вхідні буфера". Наскільки я знаю, буферні кошти великий струм, але і високим вхідним опором мало що значить струм, я прав? Деві Чжу

[Цитата = davyzhu] я знайшов пропозицію "операційний підсилювач має високий вхідний опір, це означає, що його вхідного буфера". Наскільки я знаю, буферні кошти великий струм, але і високим вхідним опором мало що значить струм, я правий? [/ Цитата] Через «високого вхідного опору» і «низьке вихідний опір, Op Amp може бути настроєний як буфер (наприклад, повторювача напруги). Як вхідний опір великий, струм тече в обох терміналах дуже мало. Так як вихідний опір є низьким, вантаження ефект невеликий, хоча значна кількість поточних звертається з виходу ОУ. Для Ідеальний операційний підсилювач, вхідний опір -> Інфініті -> Вхідний струм = 0 Вихідний опір -> Zero -> ефекту навантаження = 0

Так, буферів зазвичай дають більший струм, але на виході, на вході у них практично ніхто поточної прийде до них, тому він використовується, коли ви хочете безоплатній основі ефектів, то вхідний струм, не падіння напруги, але ви можете залучити достатній струм для інших Області застосування від нього.

Я. .. Г буфер використовується для управління великими струмами .. тобто як підсилювачі ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back