високий дозвіл архітектури компаратора

N

nijMcnij

Guest
привіт всім, я проектування 10-бітний АЦП, і мені потрібно архітектури компаратор, який може домогтися дозволу 1.6mV. будь-які ідеї, документи, книги, спонсорів? велике спасибі

[Цитата = nijMcnij] привіт всім, я проектування 10-бітний АЦП, і мені потрібно архітектури компаратор, який може домогтися дозволу 1.6mV. будь-які ідеї, документи, книги, спонсорів? велике спасибі [/ цитата] Використання низьким коефіцієнтом посилення folowed на засувку компаратор і вихідний зсув компенсації. Бастос

подякувати у Бастос за пораду, але я хочу додати, що швидкість не проблема, головне завдання є висока роздільна здатність, також я б дуже хотів, щоб зробити речі простими, так чи є спосіб зробити це без використання компенсації зсуву? а може у рекомендую посиланням на проектування таких завдяки компаратора

[Цитата = nijMcnij] U Бастос подякувати за пораду, але я хочу додати, що швидкість не проблема, головне завдання є високий дозвіл, і я б дуже хотів, щоб все просто, так чи є спосіб зробити це без використанням компенсації зсуву? а може у рекомендую посиланням на проектування таких компаратор спасибі [/ цитата] Ну в такому випадку ви просто можете грати з області пристроїв для контролю зсуву, це означає, що вам потрібна велика пристрою, щоб отримати це зміщення на 3 сигма. Великий пристроїв надає знизити швидкість і більшу потужність. Ви можете спробувати компаратор Sansen наприклад, і грати з г і області пристроїв для досягнення цього зміщення. Г. Інь, Ф. Eynde, В. Sansen ", високошвидкісний CMOS компаратор з 8-б резолюції" IEEE J. твердих схем, вип. 27, стор 208-211, лютий 1992 року. Бастос PS: Що таке застосування цього порівняння в АЦП. Зазвичай компараторів в трубопроводі необхідно значно більше через зсув логіка корекції помилок.

подякувати у Бастос, компаратор буде використовуватися для заряду 10 біт 2KSPS перерозподілу SAR АЦП. як і можна бачити, швидкість не проблема, важливо те дозвіл у першу чергу. Do U думаю, я можу отримати дозвіл 10 біт з цього компаратора sansen? компаратора повинні отримати близько 67 дБ. велике спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back