висока макет напруги

S

shake2004

Guest
Коли layouting змішаної системи сигнал, що містить високої напруги і низької напруги секції, що мені слід звернути увагу для того, щоб зменшити шум?

Використання Екранування чутливої мереж для зменшення шуму.

follw правителя макет, високою напругою і низької напруги мають великі простори, а висока використовувати вольт подвійне кільце (Ливарний правителя)

Простір край завжди кращі ліки від звукоізоляцію.

Кільцями допомогти в зниженні шуму.

Залежить від того, що ви розумієте під високою напругою.Більшість людей думають високої напруги понад 50В-небудь, як високої напруги.Багато з пропозицій досі пов'язані з напругою в цій області.Як тільки ви починаєте отримувати біля або вище 1000V речі починають вимагають більшої уваги.Більшість систем Я займаюся дизайном повинні діяти між 1000-2000V з деякими почати шипів навколо 20-30 кВ.Якщо те, що деякі пропозиції в цій області, дайте мені знати, і я спробую допомогти.

З повагоюdfullmer

Якщо цей процес може підтримувати високу напругу, U раніше, мають потребу в захисну кільце.

і ви також можете використовувати великий простір між різними функціональних блоків.

як dfullmer словами, це залежить тільки від того, що ви розумієте під високою напругою.Якщо напруга вище, latchup відбудеться easilier, ніж низькі напруги мережі.

охоронне кільце може допомогти

як вже було сказано більшість людей.
Я згоден, для охоронних кілець в деякій мірі.
але ми повинні слідувати sapcing правителя на ТНТ, і так, будь ласка, спробуйте тримати їх в максимально можливою мірою з чутливою мережі екранований власне THT шум може бути зменшений

Хто-небудь є якісь книги / посилання відносно високою технікою макет напруги?(Напруга 9V, 16V, 40V або)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back