вирішити рівняння

F

fatma1000

Guest
у мене є дуже великі рівняння я хочу, щоб вирішити її в MATLAB або будь-який метод, будь ласка, допоможіть мені потрібно від нього w1, w2, b1 і b2 1 мають всі параметри і мають чотири пари B2 і без стосується

привіт спробувати зробити матрицю B, W і г змінних і зламати рівняння для основного рівняння матриці.

Мені потрібно вирішити її numerecal у мене є кривий представляють це рівняння може бути так, як кривої установки мені потрібно, щоб допомогти мені як я можу вирішити цю проблему numerecal

я потрібна допомога, щоб зрозуміти кривої монтаж і запрограмувати його на С + + так що мені потрібно, як код, щоб зробити підгонки кривої в C + +

привіт fatama ви можете використовувати MATLAB підгонки кривої.

Ви можете мені допомогти у використанні MATLAB підгонки кривої, якщо у вас є простий приклад стосується

у мене є рівняння Уін-я differntiat це я отримав це рівняння, і в мене крива цього рівняння вище, і мені потрібно шість параметрів з усіх Фес інформація в мене є 1) вище, рівняння 2) крива цього рівняння між B2 і ш необхідності w1, b1 , d1, w2, b2 і d2 ви можете мені допомогти? що стосується

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back