випромінюючих ефективності та сітка думку КНТ MWS в 5,0

G

Guest

Guest
1, коли я моделювати метеликом антени в КНТ MWS 5.0, розрахункова ефективність радіаційної і загальної ефективності 1,1 і 0,2, відповідно, я плутати про те, як випромінюючих ефективності більше 1, тому що я хочу запитати точне визначення ефективності радіаційного і загальної ефективності і різниця між ними.Будь-який ознака буде оцінений по гідності!

2 в КНТ MWS 5.0, я не знаю, як читати сітка, я маю на увазі, щоб визначити, або слідчий суддя сітки якості відповідно до сіткою ділянку після вибору т.зв. "вид", я думаю, що це не так зручно, як в HFSS.In HFSS , ми можемо безпосередньо розрізняти сітку якості.Хто-небудь може сказати мені, як читати сітки?Спасибі!

З найкращими побажаннями!

Я Квон капелюх HFSS це типові проблеми пюре.Якщо пюре не штраф від чого прийти радий ефективності переходить 100%.Може бути, КНТ має ті ж проблеми.

Привіт,

ти перевірити S-параметрів.Якщо антена не випромінює на частоті інтерес (поганий матч) радий.еф.може іноді мати "забавний" цінностей.

Розрахунок на більш високий енергетичний точності (-> -40 дБ) або менш допомагає.Rad еф.Потім перейдіть на правильне значення.

F.

S-параметрів поганий, і відрізняється від мого Очікування, я використовую зосередженими порт годувати метелика антени.радий.еф.на певних частотах мають значення більше 1.Я змінив енергії точністю до -60 дБ, але ця проблема все ще exsits-"максимальна кількість імпульсів шириною simulated.solver stopped.please відзначити, що критерії сталого енергетичного стану ще не досягнуто".

в моїй моделі, патч 50ľm, порожнину складається з провідника з товщиною 0.1-0.2mm, але і весь розмір антени структура 228 * 150 * 50mm, я збільшив максимальну кількість імпульсів по ширині і decrased фактором стабільності, заповніть межі, але мені здається, не ефективний, так що я думаю, проблема виникає із сітки, але як enhence якості сітки?

З найкращими побажаннями!I Will оцінили юр допомога!

Привіт,

Ви можете залишити тут дизайн?

F.

привіт, це модель антени

червоний - субстрат, зелений - метал

З найкращими побажаннями!
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт,

МО виникли проблеми зі скачуванням файлів DOC.Ти, ти пост моделі (*. мода та *. номінальної файл замість цього?

F.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back