випромінювання кордону для моделювання необхідні?

H

Heikoo

Guest
Здравствуйте,

У мене наступне problemm з HFSS:

Я Диполь антени на діелектричної subtrat.Якщо я можу змінити відстань від кордону до моделі S-paraemeter diadram зміниться.Добре.Я відрізнити betwen ближньому і дальньому полі.Що верховенство задати розмір випромінювання скриньку?
Стосовно до радіаційної кордону для моделювання необхідні?

Так, у необхідно використовувати БЦ випромінювання при роботі з антенами.

λ0/4 at the operating frequency (or at the highest frequency of the simulation range) from the radiating surface.

Радіаційна кордону повинні знаходитися на відстані
не менше λ0 / 4 на робочу частоту (або на високих частотах діапазону моделювання) з випромінюючої поверхнею.Саме через чисельного точність і питань те дискретизації.Мінімізації похибки (чисельний віддзеркалення типові методи FEM між дискретними простору та космічної нематеріальний Non-діскретізірованним обсягу), коли і поставити кордону випромінювання залежить від відстані від випромінювача себе.

, but higher distances are better.

Так що я говорю по крайней мере,
але вище відстані краще.Очевидно U повинна розглянути питання про збільшення обчислювальної час як U Розмір збільшення обсягів.λ0 / 4 представляє собою хороший компроміс.

Радіаційна БЦ є хорошими для основної нормальному падінні на AIRBOX особи, а в разі відсутності нормального падіння кращим рішенням є використання абсолютно Matched Layer (ПМЛ).HFSS дозволяє автоматичне створення меж ПМЛ від користувачів friedly інструментом.Що стосується ур випадку, я впевнений, що нормальні межі випромінювання є досить ефективними.

Сподіваюся, що це допомагає.

Я.

Велике спасибі за вашу докладну відповідь.Зміни у великих розмірах повітря вікна визначається розмірами пік зміни резонансної частоти.Це означає, що резонансна частота зменшується.Для набагато більше відстань до антени резонансної частоти в основному стабільним і стає старим значенням, але навіщо?

Теоретично, модельованих резонансної частоті антени не повинна залежати від розміру AIRBOX але вона робить.Відповіддю є те, що моделювання впливає на величину зачеплення tethraedra участь і таким чином, розмір томи.Збільшення числа адаптивного пропуску, знижуючи вартість конвергенції межі, то рішення, як правило, більш стабільною і ближче до реальності.

Як я сказав у останній пост відстань повітряної коробки також значення, яке буде вибрано правильно.Коли ми говоримо про чисельні методи, що використовуються в тренажерах, як скінченних різниць або FEM (саме вона використовується в HFSS) поділ між моделюється області (в кількох словах, де U застосовувати сітки) і зовнішня область має виключно важливе значення.Межі моделювання домен являє собою випромінювання кордону (яка застосовується Гааз Стан, Далекий польових умовах, отже, від near2far перетворень на місцях).'Невідповідності "між отворами регіоні і на Далекому регіоні області представлена за допомогою випромінювання кордону на увазі похибка називається" чисельну відображень ", які не є фізичними відображення в домені краю з-за такого розриву.Доведено, що це відображення, як правило, скоротити як відстань від випромінюючих / розсіює елемента і доменні кордону отримує далі.

Сподіваюся, тепер ясно і зрозуміло, чому у великих відстанях означає більш стабільні рішення.

Я.

Я розуміння причин для розбіжностей.Але чому ви думаєте, що для розрахунку λ / 4 від максимальної частоти, при моделюванні, а не з самою низкою з найбільшої хвилі.

Так, у праві.Я написав, але я високий означає низький, звичайно ж, де і мати 'довгі хвилі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back