вимірювання швидкості

A

ASIC

Guest
Як я можу оцінити швидкість рухомого транспортного засобу (в рамках транспортного засобу), не ставлячи датчики на колесах, а не підключення в автомобілі
комп'ютерних систем?

Всі пропозиції velcome ...навіть дивно них!

ASIC

Я навіть зробив велосипед швидкість метр.
Використання фотографій датчик в колесі, коли whell перекативанію, датчик може передавати імпульсний сигнал, ви використовуєте тільки один лічильник частоти для неї.

Я просто думки вголос тут ...Що станеться, якщо автомобіль був величезний багажник та колеса отримали брудні?ASIC

Як щодо допплер ультразвукова система вказує на дорозі?

Привіт,

Ви розглянув допомогою GPS приймач?Вона працює досить добре вимірювання швидкості.Тим не менш, цей підхід має деякі недоліки: GSPs б деякі неприємності в міських каньйону, під густий ліс або всередині будівлі.

Є дуже сильні рідкісноземельних магнітів Неодімовий - один магніт (1 см в діаметрі), може провести 50 кг.

http://www.amazingmagnets.com/

Я був там купувати -
у двох з цих магнітів вибухнула в моїх руках, коли одна стрибає в інших 20 - 30 см відстань.

Ви можете клей такого магніту у бік вашого weel, і читати його переміщення по спіралі на шасі.

єдиний робочий розчин допплер мікрохвильового радара.
Це easyer, ніж ви можете собі уявити, Вам тільки потрібно CW джерелом і приймаючої антени (наприклад, конус).Додавання джерела і отримав сигнал дасть вам частоти в Гц .. кГц домену: легко керувати.
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/sound/radar.html

- Використання осі метр для вимірювання прискорення і розрахувати швидкість.
- Мера коліс вібрації і отримати швидкість
- Використання оптичного методу (лазер на дорозі)
- Повітряний потік метр (в залежності від навколишнього середовища, вітру)

Доплеровскіе мікрохвильового радара звучить цікаво.Я буду дивитися на це.Чи може радар проникають саме в нижній частині автомобіля, якщо я вирішив поставити його в салоні автомобіля?ASIC

ASIC писав:

Доплеровскіе мікрохвильового радара звучить цікаво.
Я буду дивитися на це.
Чи може радар проникають саме в нижній частині автомобіля, якщо я вирішив поставити його в салоні автомобіля?ASIC

ASIC писав:

Як я можу оцінити швидкість рухомого транспортного засобу (в рамках транспортного засобу), не ставлячи датчики на колесах, а не підключення в автомобілі комп'ютерних систем?

Забудьте про CW радара, він повинен вказувати на певному кутом до дороги (вузький промінь антени потрібно); дорозі не є гарною радіолокаційної хвилі розсіювач; складністю є питання, занадто.
Якщо ви хочете непарних ідеї:
Мікрофон, коли "вітром на ветру", створює шум типу вихідної напруги якого пропорційна вітер speed.Drawback: якщо є негативні або попутний вітер, точність буде скомпрометований.

але я думаю, мікрохвильової доплеровской радіолокаційної дорозі, використовувати UWB радіолокаційної більш дешево!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back