вимірювання значення компонента

S

shraddha

Guest
як виміряти цінність будь-якого компонента, який уже встановлений на друковану плату і при тому, що плати не включений? для eg.value з резистор або конденсатор

Найчастіше неможливо, залежать від схем.

привіт, servicemann dont говорити anythink що коли-небудь у, як ви коли-небудь тест, що ми можемо оцінити будь-який компонент на платі, навіть якщо вони встановлені це мій особистий досвід - Прадіп -

Велику частину часу ви не можете виміряти точне значення, це залежить від ланцюга. Але ви можете зробити деякі хороші думаю багато електронних componets, коли зазнають невдачі, вони йдуть, щоб відкрити або короткого замикання. Так що якщо ви вимірюєте відкритий або короткі іноді це досить добре напівпровідників можна також виміряти більшу частину часу, тому на практиці це дуже рідко, коли вам дійсно потрібно відпаяти компонент з дошки для її вимірювання

З яких компонент встановлюється на борту, може бути і ряд інших компонентів, різні цикли і мають differnet Отримані значення .... так що його краще отримати одну ногу desoldered перед виміром будь-якого компонента значення.

дорога, компоненти SMD пов'язані між собою, я потребую повної інформації.

Хай Або SMD або через отвір в більшості випадків ви не отримаєте правильне значення. Єдиний спосіб полягає у видаленні з друкованої плати та заходи. Nandhu

Для теоретичних показань, зверніться до колірні коди (резистори) і числові коди (конденсатори). І має бути знаючи про це впевнений. Для практичних читань, Одним із способів є слід circuit.First харчування вимірювання потужності струму, а потім, якщо і ВГА резистор, видалити один резистор кінця (не той, до джерела живлення) та виміряти струм падіння і обчислити опір. порівняти його з теоретичними readings.if паралельно, видалити сусідні колії, а потім виміряти. Те ж саме стосується конденсаторів н речей повагою, Говинд

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back